Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 23:03

Головна » 2014 » Вересень » 30 » Захоплююче тріо: Угорщина, Австрія, Чехія
10:20
Захоплююче тріо: Угорщина, Австрія, Чехія
Захоплююче тріо: Угорщина, Австрія, Чехія

 

 

У вартості 3 столиці:
Будапешт + Відень + Прага

Можливість відвідати палаци – Шонбрунн та Бельведер

 

 

 

Вартість туру: 99 € + 350 грн.

 

 


Дати виїздів: 06.09, 20.09, 19.10*, 16.11*, 15.12, 29.12НР, 05.01Різд., 01.02

1 день

21:00 – збір групи на ж\д вокзалі м. Львів
21:20 - Виїзд на територію Угорщини.

2 день

Прибуття до м. Будапешт.
Запрошуємо на оглядову екскурсію містом.
 Ви закохаєтеся в нього з першого погляду. Старовинна Будда і елегантний Пешт злилися в неперевершений архітектурний комплекс. Їх розділяє лише величний Дунай. Ви побачите одну з найбільш вражаючих площ Європи – Площу Героїв, замок Вайдахуняд, Рибацький бастіон, собор  ур.Матяша та знаменитий  Королівський палац.
Пропонуємо виїзну факультативну екскурсію «Місто дитячих казок – Сентендре» - (20 €) Унікальне містечко, розташоване на лівому березі мальовничого закруту Дунаю. Вузькі, мощені бруківкою вулички, з безліччю музеїв і різними сувенірними крамничками стікаються на головну площу Fö ter - пл.Фе. Безліч маленьких будинків пофарбованих у різні кольори, сплітаються в неповторний та хаотичний  візерунок. Гуляючи по цьому містечку, ви переноситесь в казку.
Поселення в готель.
20:00 – запрошуємо на вечірню прогулянку на кораблику по р. Дунай (20 €). На Вас очікує місто, що поринуло у світло тисячі вогнів та захоплююча розповідь екскурсовода.
Ночівля.

 3 день

Сніданок.
Виїзд на територію Австрії. Прибуття до столиці - Відня.

Прийшов час знайомитися з однією з найрозкішніших столиць Європи. Автобусна оглядова екскурсія центральною частиною міста. Ви познайомитеся  з найбільшими пам'ятками історії та архітектури різних епох і стилів. Гості побачать ансамбль Площі Марії Терезії, розкішні будівлі Віденської Опери, Парламенту та Ратуші, будівлі-близнюки Художнього та Історичного музеїв, пам'ятники Моцарту,  колишні імператорські виїзні двори, імператорський двір Хофбург.
Пропонуємо факультативну екскурсію «Блиск и розкіш династії Габсбургів – палаци Шонбрунн та Бельведер» (25 €) – відвідання палацового комплексу Шонбрунн – літня резиденція династії Габсбургів, подібно до Петергофа і Версаля, це – ансамбль, що об’єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось уже справді — кайзерівський розмах: Шонбрун по площі приблизно рівний всьому «внутрішньому місту»! Шонбрунн — це справжня імперія біля Прекрасного джерела, вже більше 300 років гордість і одна із головних екскурсійних перлин австрійської столиці.  Продовження екскурсії  - Палац-музей Бельведер, поза сумнівом, найбільш вражаючий з колишніх заміських палаців віденської знаті. Він побудований по французьких та італійських зразках, у стилі бароко.
Вільний час.
Збір групи. Переїзд до Праги.
Поселення. Ночівля.

4 день

Сніданок.  
Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію «Місто тисячі шпилів»
. Прага -  романтична, казкова, приваблива, граціозна, такою її бачили навіть прості смертні, не кажучи вже про епітети геніїв, поетів, музикантів та митців. Ви відвідаєте знаменитий Карловий міст і серце Праги - Старомеська площа.
Вільний час.
Для бажаючих пропонуємо факультативну екскурсію «Прага – королівське місто» (15 €).
Ви побуваєте в резиденції пражських королів та імператорів – Пражському граді. Перед Вами відкриється:Кафедральний собор Св.Віта, старий королівський палац, що являє собою великий комплекс з декількох архітектурних слоїв, базиліка та монастир св.Іржі, палацовий комплекс Бельведер.
20:00 – «Круїз по р. Влтава + вечеря» (35 €). Під час круїзу ви насолодитеся незвичайними видами Праги, побачите Празький град, Національний театр, пропливете під Карловим мостом і зможете дізнатися цікаві факти про місто. Також на Вас очікує смачна вечеря з національних та європейських блюд (шведський стіл) і традиційний чеський напиток – Бехеровка.
22:00 - Збір групи. Виїзд на територію України.

5 день Транзит по території Польщі.
17.30 - орієнтовне прибуття до м.Львів.


У вартість програми включено:
- проїзд автобусом євро-класу;
- проживання в готелі стандарт класу;
- харчування ВВ – сніданки;
- екскурсії по програмі;
- супровід керівника групи.

У вартість програми не включено:
- консульський збір: 35 
  + 35 грн.;
- страховка (орієнтовно 5 
);

в зазначені дати, сезонна доплата у високий туристичний період  - 15 €

Переглядів: 848 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024