Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 15:44

Головна » 2016 » Травень » 25 » Всі дороги ведуть у Рим (+відпочинок на морі)
13:38
Всі дороги ведуть у Рим (+відпочинок на морі)

Всі дороги ведуть у Рим (+відпочинок на морі)

июнь 
18.06 
июль 
16.07 
авг. 
20.08 
окт. 
22.10,  29.10 
дек. 
28.12 
 
 

АКЦІЯ

225€/195€

225€ (1 турист) + 155€ (2 турист)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Виїзд 07:00 із Львова. Прибуття в Чоп. Можливість приєднатися до групи в Мукачеві, Ужгороді, Чопі.
Проходження кордону. Переїзд в Угорщину.
Відвідування (по бажанню більшості групи) печерних купалень в Мішкольц-Тапольце грота гори Верхедь. До Ваших послуг купання і водні атракціони (2200 м - дорослі, 1750 м - діти) (10€ трансфер).
Переїзд в Егер. Пропонуємо відвідати дегустацію молодого вина з гуляшем (15€).
Поселення в транзитному готелі. Ночівля.
 
 
 
 
 
 
 
Сніданок. Виселення з готелю.
Приїзд у Будапешт. Запрошуємо на прогулянку (5€), під час якої у Вас буде прекрасна можливість ознайомитися з відомими пам'ятками угорської столиці, розташованими в Буді і Пешті. Гості відвідають парадну Площу Героїв, побачать Базиліку і будівлю Парламенту. У програму входить знайомство з Дунайськими мостами і набережними. Туристи здійснять пішу прогулянку по історичному комплексу: Королівський Палац, Будайська фортеця, Рибацький бастіон, церква Св. Матяша. На завершення екскурсії - огляд фортеці на горі Геллерт.
Прогулянка по Дунаю на кораблику (20€/20€) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунайc, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.
Переїзд в торговий центр «Кампона» (5€). Це просто мрія для тих, хто любить шопінг! Для бажаючих побувати в Райському місці любителів дикої природи, які не мають можливості поїхати в ПАР на сафарі рекомендуємо відвідати Тропікаріум-океанаріум (вхідний квиток 3€ - 6€). Ви поринете в світ вишуканої природи, познайомитеся із цікавими тваринами і навіть прогуляєтеся в акваріумі-тунелі, побачите хижаків і маленьких рибок, привітаєтеся з великим скатом! Ви отримаєте незабутні враження від прогулянки по тропічному раю.
Нічний переїзд в Італію.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Приїзд на побережжя озера Гарда.
Ми пропонуємо Вам відкрити для себе приголомшливе місце - озеро Гарда, Італія (вхідні квитки оплачуються самостійно).
Озеро Гарда - це приголомшливий за красою район, у якого є маса переваг і можливостей. На нашу думку, озеро Гарда - ідеальне місце для ідеальної подорожі.
Я абсолютно впевнений, що після поїздки в ці приголомшливі місця ви закохаєтесь в них так само, як ми.
Вільний час.
Пропонуємо на вибір:
  • Пропонуємо відвідати дивовижне містечко Серміоне (15€)
У цьому місті є можливість відвідати замок Скалігер, який колись був військовою фортецею. Збудований замок був за наказом і бажанням сеньйора Мастино в 12 в.
Наступна зупинка відбувається в термальному комплексі «Катулла». Тут знаходиться багато цілющих джерел.
У цій зоні знаходяться залишки стародавньої античної вілли Катулла 1 ст. до н. е. Це найбільша вілла на півночі Італії (відвідання за бажанням).
У Серміоне є можливість покататися на катері (за часом 30 хвилин).
        -  А також для бажаючих екскурсія в Верону (20€/15€). Верона - одне з найпрекрасніших і стародавніх італійських міст. Місто розташоване на берегах річки Адідже недалеко від озера Гарда. Незважаючи на всебічну індустріалізацію та урбанізацію, Верона не перестає зачаровувати гостей своїм середньовічним і ренесансним пишністю. Верона - місто короля ост готовий Теодориха і безсмертних закоханих Ромео і Джульєтти.
       - А також для бажаючих парк атракціонів Гардаленд (40€/35€). Розташований на південному узбережжі озера Гарда, тематичний парк розваг Гардаленд є свого роду італійським Діснейлендом. На величезній території в більш ніж 500 тисяч квадратних метрів знаходиться більше 40 ультрасучасних атракціонів для дорослих і дітей. Крім того, інфраструктура парку представлена власними кафе і ресторанами, а також більш ніж двома десятками різноманітних магазинів.
Переїзд у транзитний готель. Нічліг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Рим. УВАГА !!! РУХ ПО МІСТУ - ТІЛЬКИ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно).
Екскурсія "натхнення і захоплення - містом Рим"! Нас чекає справжня велич шедеврів архітектури, що дійшли до нас крізь століття ... Зовнішній огляд Колізею, Пантеону, Римського форуму, замку Святого Ангела, фонтану Треві, арки Констянтина і Капітолія - ​​від захвату і краси затамовуеться дихання ... І розуміємо, що Рим не так місто, як всі інші. У нього є своє зваблювання, яке важко визначити і яке належить тільки йому одному - "Вічному Місту" ...
У вільний час рекомендований екскурсію "Рим - місто Імператорів" (40€/30€). Грандіозний Колізей - коли амфітеатр для гладіаторських боїв, сьогодні символ величі і могутності міста, Римський і Імператорський Форуми, Капітолійський пагорб - священне місце богів - мета всіх віначніх полководців. Ви дізнаєтеся про історію Стародавнього Риму, таємниці і легенди, що зберігає в собі це прекрасне вічне місто ... В Рим закохуєшся поступово, але на все життя ...
Ночівля на території Італії.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний час в Римі.
УВАГА !!! РУХ ПО МІСТУ - ТІЛЬКИ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно).
Рекомендуємо ексклюзивну екскурсію «Один день у Ватикані». Музеї Ватикану і Собор Св. Петра (45€/40€). Це цілий комплекс, з безліччю залів і кімнат, що змінюють один одного. Тут можна побачити творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Але перлиною цієї скарбниці світового мистецтва по праву вважається Сикстинська капела!
Додатково пропонуємо екскурсію по Садах Ватикану (35€/30€).
Сади Ватикану є одними з найбільш охоронюваних місць в світі. Це найкрасивіші сади в Європі і місце, де можна чудово відпочити, звичайно, тільки обраним, в тиші і зелені. За садами постійно доглядають 20 садівників. Тут багато фонтанів, але найбільш вражаючим є Фонтан Галеона, постороенние в XVII столітті. Це зменшена копія італійського галеона, яка стріляє водою з 16-ти гармат. Папа римський Урбан VII прославив це витвір мистецтва дуже мудрою фразою, яка в перекладі з латині звучить так: «Машина для ведення війни, що належить татам, стрілець не вогнем, а водою, яка гасить полум'я війни».
Нічний переїзд в район Венеції.
 
Прибуття в район Венеції.
Переїзд в найдивовижніше і знамените місто в світі - Королеву Адріатики - Венецію. Ми запрошуємо в казку - «Венеціанська лагуна і Венеція!» (20€ - екскурсійний збір і проїзд на катері + 30€ острова Бурано і Мурано).
Венеціанська лагуна і Венеція. Відвідування Венеціанської лагуни, віднесе Вас до віддалених джерел походження Венеції. Бурано - поселення рибалок, з яскраво розфарбованими, за традицією, в яскраві кольори будиночками. На острові склалася багатовікова традиція плетіння знаменитих венеціанських мережив і, насолоджуючись своєрідною життєрадісною архітектурою острова і дружній і спокійною атмосферою, Ви зможете придбати вироби з мережив. Мурано відомий всьому світу завдяки своїм майстерним з виробництва унікального венеціанського кольорового скла. Тут знаходиться церква Сан Донато, яку варто відвідати з тим, щоб оцінити дивовижний мармурова підлога немов покритий килимом.
Переїзд до Венеції.
Серце Венеції - площа Сан-Марко, мереживний ПАЛАЦ Дожів, ЦЕРКВА Сан-Марко, вузькі вулички, безліч містків і каналів, прекрасні собори і розкішні кам'яні палаци - химерний і таємничий світ міста на воді! Венеція - вона підкорює з першого погляду ...
У вільний час рекомендуємо:
- Здійснити прогулянку по каналам на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!»
 (25€) ... по лабіринтах каналів під склепіння мініатюрних містків ковзає по воді човен, даруючи нам казково - романтичну атмосферу і чари Венеції ... Відкриємо для себе таємницю міста на воді, адже не дарма кажуть: "Хто на гондолі не катався, той у Венеції не був ..."
Переїзд в готель. Поселення. Ночівля.
 
day7
Сніданок. Відпочинок на морі.
Вільний час. Збір групи. Повернення до дому.
Після відпочинку на морі ближче до вечора (близько 18:00) пропонуємо чудову нагоду вкритися від спеки італійського літа, та відвідати справжню італійську «Trattoria» -  дегустацію італійського вина та місцевої кухні (25€/20€).
Нічний переїзд в Україну.
alt
Приїзд у Львів орієнтовно 19:00
 
 
 
225 €
 
В ціну входить:
В ціну не входить:
  • всі трансфери відповідно програми;
  • екскурсії по програмі;
  • проживанняе у готелі 2*-3*;
  • сніданки;
  • супровід представником фірми;
  • проїзд у громадському транспорті;
  • харчування, не передбачене програмою;
  • вхідні квитки;
  • консульский збір 35€ + візовий збір 20€;
  • медичне страхування 60 грн;
  • особисті витрати;
  • додаткові витрати.
 
 
  •  
    • Туристи, що бронюються по одиночно, будуть розміщені в 2-3-х місних номерах.
    •     При групі близько 20 чоловік, поїздка відбувається на автобусі 18-22 місному (кондиціонер, телевізор, плеєр: DVD, CD, mp3 та інш.).
    •     Агентство, в якому був куплений тур, несе відповідальність за достовірну інформацію надану туристам про програму тура ТФ «Гал-Круїз» і необхідних документів для відкриття візи.
    •     Отриманий інфолист чи не свідчить про вихід віз з консульства.
    •     Поселення в готелях після 14:00. Звільнення номерів до 10:00.
    •     Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.
    •     Фірма не несе відповідальність за пробки на дорогах, погодні умови і роботу митних служб.
    •     Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної рекомендованої екскурсії 30 осіб при групі 45 чол., 20 ПРИ групі чол. - 20 осіб. При меншій кількості туристів екскурсія / поїздка не відбувається. Будь-які претензії, пов'язані з незнанням туристом даного пункту, розглядатися не будуть.
    •     Будь-які претензії розглядатися не пізніше 5-ти днів після закінчення туру. По закінченню п'ятиденного терміну, будь-які претензії розглядатися не будуть.
    •     Вартість факультативних програм складається з: вартості вхідних квитків та / або транспортного обслуговування, оплат доріг, (парковок) та / або послуг гіда та / або резервації всіх цих послуг.
    •     Під час туру ПАСПОРТИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ У КЕРІВНИКА ГРУПИ!
    •     Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
    •     Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

 

Переглядів: 693 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024