Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 08:47

Головна » 2016 » Листопад » 21 » Відень, Прага та Я! Акційна ціна для власників Шенгену- 48євро! на виїзд 25.11
15:53
Відень, Прага та Я! Акційна ціна для власників Шенгену- 48євро! на виїзд 25.11

Відень, Прага та Я!

Австрія  Чехія  

Львів - Відень - Прага  - Львів

Виїзд - 25.11.16 акційна ціна 48євро!

Діти до 12 років не оплачують факультативи!

День 1

Львів
19:00
 - збір групи на залізничному вокзалі у м. Львові
19:30 - виїзд зі Львова. Перетин україно-угорського кордону. Нічний переїзд у Відень.

День 2 Прибуття у Відень

Екскурсія у Відні - місті музики, вальсів, парків, випічки і вина. Стиль міста дуже пишний: білі коні, танцюючі під елегантну музику; багаті декорації пам'ятника імператриці Марії Терези; чутлива музика Ріхарда Штрауса; геометрична мозаїка орнаментальних полотен Густава Клімта; повільна розмірена мелодія механічного годинника. Це вальсуюче місто. Як великосвітська пані з чудовими манерами, Відень нікуди не квапиться, і буде краще, якщо, гуляючи його вулицями і милуючись палацами в стилі бароко, не будеш поспішати і Ти.

Вільний час, щоб насолодитись містом самостійно. Рекомендуємо: 

відвідати Скарбницю Габсбургів (17 €), яка вражає своєю колекцією коштовностей та реліквій, які передавалися з покоління в покоління. Лише тут можна побачити на власні очі колиску сина Наполеона, найбільший смарагд у світі, єдину в світі восьмикутну корону, Чашу Грааля, яка дає безсмертя, славнозвісний Спис Долі...! Зі  Списом Долі Карл Великий не програв жодної зі своїх 47-ми битв, його також прагнув отримати Гітлер під час Другої світової війни!
відвідати Будинок Хундертвассера (6 €) у Відні - видовище небачене. Навіть не будинок, а спектакль, розкреслений асиметричними чотирикутниками фасад, керамічна плитка, як головний елемент декору: немає двох вікон однакової форми і розміру, нерівні стіни, підлоги, що нагадують лісову стежку. І все це в обрамленні божевільно-буйної рослинності всіх відтінків зелені.

оглядову екскурсію/трансфер у Палац Шенбрунн ( — трансфер, 25  — оглядова екскурсія+трансфер). Палац разом з оточуючими його будівлями і величезним парком, - один з найважливіших культурних пам'яток Австрії. Для династії Габсбургів, він служив літньою резиденцією. Ти побачиш чудові апартаменти Марії-Терезії, її вітальню, спальню і кабінет, в якому шестирічний Моцарт грав перед імператрицею; апартаменти імператорської родини Франца Йосипа і Сіссі - імператриці Єлизавети.

Легенди вишуканого Відня (9 ), під час прогулянки Ти пройдеш по непротоптаному туристичному маршруті та побачиш інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Святого Рупрехта; будинок Моцарта і, звичайно-ж, «танцюючий годинник» - Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.

Збір групи. Переїзд в Прагу. Рекомендуємо факультативно:

екскурсію Легенди Праги*. Ти прогуляєшся містом крізь століття, - містом наповненим легендами та правдивими історіями, що заворожують подих та заставляють серце битись швидше. Маловідомі романтичні вулички від Старомєстської до Малостранської площі розповідоатимуть про життя, мрії і трагедії духа страченого бургомістра. Поринь у світ тіней та загадок! (10 €)
Поселення в готель на території Чехії. Ночівля.

День 3

Сніданок. Виселення з готелю. Прага  - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. Тут Ви дізнаєтеся про таємниці будинкових знаків - Біля золотого персня, Біля трьох золотих троянд, Біля дикунів, Біля трьох прапороносців, Біля двох золотих ведмедів, Біля чорного хреста ... Дізнаєтеся, чому Тобі не страшний м'ясник Томаш, який бродить ночами озброєний величезною сокирою. І все це - чудова і таємнича Прага! Оглядова екскурсія.

Чехія

Факультативно пропонуємо:
- унікальну екскурсію Празьким Градом (10 €). Запрошуємо на екскурсію по Празькому Граді, де кожен будинок по-особливому гарний та має свою таємничу історію. А на завершення
рекомендуємо підйом на оглядовий майданчик Празької вежі, звідки відкривається неймовірна краса Праги!

- «Якщо б було море пива…». Чехія! Тут, майже в кожному містечку,  є своя пивоварня.  Одні розвивались  у сучасні комплекси і продають свої напої у всьому світі, а  інші – законсервувались у «своєму столітті», саме тому їх пиво можна скуштувати лише тут. В Празі таких пивоварень є безліч. Тут полюбляють світле, чорне, мішане… Запрошуємо на дегустацію справжнього живого, пінного  напою (8 €).

Прага овіяна легендами про духів та привидів, сьогодні відкриває нам ще один свій куток – Вишеград (18 €).  Звідси Княгиня Лібуша передбачила величну Прагу;  звідси на Влтаву та Прагу відкривається неймовірна панорама; тут зустрічали привидів чудернацьких тварин, чорної та золотої карет і навіть 12 апостолів. Справжнім скарбом архітектури є Вишеградське кладовище з надгробними пам'ятками присвяченими найвідомішим діячам культури Чехії. Підземні каземати  XVIII ст. зберігають оригінали статуй Карлового мосту.  Вишеград – невід’ємна частина прекрасної  Праги.

Після, запрошуємо тебе на прогулянку на кораблику* по р. Влтаві, легкий шум річкових хвиль за боротом підсилить твої враження від чарівної Праги, а шведський стіл відновить твої сили (20€).

Збір групи. Нічний переїзд до Львова.

День 4

Прибуття до Львова орієнтовно 12:00.

 

Вартість туру згідно акційних пропозицій

Валюта 

Название акции Дата выезда Стоимость
АКЦІЯ на вік-енд 25.11 48

 



Вартість туру

Валюта 

Вартість туру при оплаті Дорослі Діти до 12 років
Більше 5 тижнів до початку туру 75 69
Більше 3 тижнів до початку туру 80 75
Менше 3 тижнів до початку туру 89 85

 

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ

 

У вартість туру входить:
- проїзд автобусом єврокласу;
- проживання у готелях 2-3*;
- харчування - сніданки в готелях;
- супровід керівника групи;
- оглядові екскурсії згідно програми туру;
- групове медичне страхування;

 

Додатково оплачується:
- консульський збір - 35 євро (туристи віком до 26 р. та пенсіонер - безкоштовно);
- послуги візового центру - 18 євро;
- візова підтримка - 10 євро (попередня оплата; для туристів, яким необхідна віза)

- факультативні програми, вхідні квитки;
- особисті витрати;

 

Важливою умовою участі  в турі туристів з власними візами є підписана розписка.
Бронювання буде підтвердженим лише після отримання сканованої копії розписки.

 

Важливо:

• при бронюванні групи туристів (10 та більше осіб на один тур) на регулярні дати,  важливою умовою є попереднє бронювання та оплата до початку туру двох рекомендованих (умовна позначка *) факультативних програм для всіх учасників групи
- одномісне розміщення у готелі оплачується додатково - 20 євро/тур
- туристи, що подорожують самостійно - можуть бути розміщені у тримісних  номерах
- туроператор залишає за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні
- туристична фірма не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за корки на дорогах та погодні умови.
- мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб
- під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено.

Важливо! Турист повинен володіти інформацією стосовно програми туру (маршрут подорожі) та надати її при спілкуванні з працівником консульства. Незнання програми туру може стати причиною ВІДМОВИ У ВИДАЧІ ВІЗИ.

Переглядів: 416 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024