Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 12:11

Головна » 2016 » Листопад » 21 » Венеція - театр вражень! (Новорічний)
15:44
Венеція - театр вражень! (Новорічний)

Венеція - театр вражень! (Новорічний)

Італія  Угорщина  

Львів - Егер - Будапешт - Венеція - Верона - Львів

Виїзд - 29.12.2016

День 1

Львів. 08:30 збір групи. Виїзд на україно-угорський кордон.

Пропонуємо оглядову екскурсію у місті Егер (8 ). Краса барочного містечка з його пам'ятниками, чистими і зеленими вуличками, добрими і усміхненими обличчями навколо звернтають Твою увагу та зачарують погляд! Саме тут у Тебе буде можливість побачити кафедральний собор Егера, будівлю Ліцею в стилі пізнього бароко, сербську православну церкву, міський театр Геза Гардони, церкву Св. Антонія Падуанського, а також ознайомитися з найвідомішою пам'яткою Егера - фортецею 13 століття з приголомшливим виглядом на місто та околиці, у якій розташувався єпископський палац з музеєм Іштвана Добо та вишуканою картинною галереєю.

Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, згадане не в одній легенді. Відомі тутешні вина «Бича кров», «Егерська дівчина», «Сніжний виноград». Дегустація Егерських вин (8 ).
Ночівля в транзитному готелі.

День 2

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Будапешт.
Оглядова екскурсія по Будапешту. Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси ... Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд ... і це не все, що чекає Тебе в Будапешті. Вільний час.

Братислава

Рекомендуємо: 
- Місто яке не спить - екскурсія вулицею Ваци і набережною Корзо (8 ). Серцем Будапешта є вулиця Ваци, яка йде від площі Воросмарті до моста Елізабет. Тут Пешт святковий навіть в будні! Сюди приходять не лише за покупками, а погуляти, зустрітися з друзями і помилуватися видом на фортецю - ввечері, коли розцвітають вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибацький бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте - Ви в Будапешті!!!

- прогулянку на кораблику по Дунаю* (20 ). Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого лишнього, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.
Нічний переїзд у Венецію.

День 3

Неможливо не побувати в одному з найвідоміших міст у світі - романтичній Венеції! (в'їзд на кораблику 20 /ос). Немає сенсу описувати загальними фразами це місто куди ми відправляємось, побудоване на 118 островах, з'єднане 400 мостами: єдине що варто додати що все, що ви чули про Венецію — правда! І канали замість вулиць у старому місті, і старовинні будівлі які пронизані дивовижною історією, і гондольєри — все це правда!
Вільний час.

Рекомендуємо:
- Прогулянку на гондолі*, яка запам'ятається Тобі на все життя. Чорний видовжений човен і все навколо як легенда, як витвір мистецтва, відблиски будівель наповнять тебе романтикою неповторної Венеції. (23 
)
Палац Дожей (Палаццо Дукале) – головна резеденція правителів Венеціанської республіки, тут колись знаходилась могутня Рада Десяти та таємна поліція. Палац відомий залою дель Маджор Консільо – найбільше приміщення у світі, стеля якого, не підтримується жодною опорою. (32 
)
- Прогулянка по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції. Гранд-канал ділить місто на дві частини буквою S і є центром, навколо якого зосередженне все життя у Венеції. Береги "найкрасивішої вулиці світу" прикрашають кольорові будинки, старовинні будівлі та собори. Із палуби річкогового таксі можна побачити десятки прекрасних палаців. Ця мандрівка як і Венеція, надовго залишиться у твоїй пам'яті! (28 
).

Поселення в готель (район Венеції 70-80 км).  Зустріч Нового Року у Венеції! Трансфер за додаткову оплату. Ночівля.

День 4

З новим 2017 Роком!

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день. Пропонуємо факультативно "найромантичніше місто кохання" - Верону* (28 ). Це італійське місто, яке щорічно привертає увагу величезної кількості туристів тим, що, згідно з легендою, саме тут жила одна із найзнаменитіших закоханих пар світу - Ромео і Джульєтта. Тисячі людей приїжджають у Верону, щоб схилитися перед силою любові шекспірівської пари, тут закохані сучасності залишають на стінах «будинку Джульєтти» різні послання. Якщо вірити легенді, то залишене послання збудеться, а записка, в якій міститься прохання про вічне і красиве кохання, зробить любов такою ж пристрасною та романтичною, як у героїв всім відомої повісті.

VeronaVerona

Проте, не лише цією романтичною історією славиться Верона - ще однією справжньою перлиною Верони є давньоримський амфітеатр, який чудово зберігся. Він, зрозуміло, в значній мірі поступається розмірами Колізею, проте саме завдяки ньому Верону часто іменують Другим Римом.
Оглядова екскурсія по м.Верона. Вільний час.

Збір групи. Нічний переїзд до Львова.

День 5

Прибуття у Львів (орієнтовно до 20:00)



Вартість туру згідно акційної пропозиції

Валюта 

Вартість туру при оплаті Дорослі і діти до 12 років
Прийшов, побачив і купив 130

 



Вартість туру

Валюта 

Вартість туру при оплаті Дорослі Діти до 12 років
до 8 жовтня 149 144
до 19 листопада 160 155
до 30 листопада 170 165
після 30 листопада 180 175

 

У вартість входить:
• проїзд автобусом єврокласу.
• проживання в готелі категорії 2-3*
• харчування - сніданки

• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи
• страхування

У вартість не входить:
• рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
• особисті витрати
• обов'язкова оренда навушників для оглядової екскурсії у Венеції - 2 євро (попередня оплата обов'язкова);
• консульський збір - 35 євро 
 (діти до 18 р., студенти до 21р. та пенсіонери - безкоштовно)
• візовий збір - 20 євро (при подачі в Києві, Одесі, Дніпропетровську чи Харкові)
 візова підтримка - 10 євро 
• Новорічна вечеря

 

 

Важливою умовою участі  в турі туристів з власними візами є підписана розписка.
Бронювання буде підтвердженим лише після отримання сканованої копії розписки.

ВАЖЛИВО: 
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць просимо уточнювати 
• Оплата туру здійснюється в гривнях по фіксованому комерційному курсу. Прохання при кожному замовленні курс уточняти.
• Консульський збір  оплачуються при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертаються
• За одномісне розміщення передбачена доплата
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені на додатковому ліжку в двомісному номері
• Мінімальна к-ть для виконання факультативної програми 20 чоловік
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено
• Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального об'єму послуг
• Туристична фірма не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за корки на дорогах та погодні умови

Важливо! Турист повинен володіти інформацією стосовно програми туру (маршрут подорожі) та надати її при спілкуванні з працівником консульства. Незнання програми туру може стати причиною ВІДМОВИ У ВИДАЧІ ВІЗИ.

Переглядів: 492 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024