Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 08:55

Головна » 2016 » Грудень » 20 » «Різдвяні забави у Львові!»
14:18
«Різдвяні забави у Львові!»

Святковий гурме-тур
«Різдвяні забави у Львові!»

Вартість туру :

 2150 грн

1850 грн

 

ВСЕ ВКЛЮЧЕНО!

Буде весело та цікаво!

У вартості:

  • екскурсія «Штольня кавових скарбів»;
  • cвяткова оглядова екскурсія «Львівські походеньки» з різдвяними подарунками!;
  • тематична екскурсія "Шоколадна таємниця"
  • хмільна екскурсія «В гостях у бровара…»;
  • огляд тематична екскурсія "Під крилом птаха";

а також:

  • ВКЛЮЧЕНА СВЯТА ВЕЧЕРЯ!
  • незабутні фото на згадку;
  • дегустація знаменитого Львівського пива.
     

Можливість відвідати:

СВЯТО ПАМПУХА та ФЕСТИВАЛЬ "РІЗДВО В ГАЮ"

 

Ну і, звичайно, – приємні сюрпризи та море хорошого настрою!

Програма туру:

06.01

Прибуття до Львова,  зустріч з екскурсоводом у центрі міста.
Ранок у Львові починається з кави!

А тепер настав час дізнатися, звідки ж в місті та околицях береться кава?  З-під землі? Можливо. Запрошуємо Вас на екскурсію «Штольня кавових скарбів». Саме у Львові добувають каву в підземеллі прямо з-під площі Ринок,  і ми також спробуємо долучитись до цього процесу. Гадаєте,  це міф? Тоді гайда з нами і Ви переконаєтеся!

Також ви маєте можливість скуштувати знамениту запаяну каву, смак та аромат якої Ви не забудете ніколи!

Продовжуємо знайомство з містом дрімаючих левів - пішохідна оглядова екскурсія «Львівські походеньки» по історичній частині Старого центру. Ви оглянете архітектурний ансамбль площі Ринок, Латинську катедру, Домініканський собор, каплицю боїмів, аптеку-музей, вірменський квартал, архітектурний ансамбль площі Ринок, Королівський та міський арсенал, різні приголомшливі будівлі і дивні пейзажі ...З кожною будівлею тут пов'язані десятки захоплюючих історій.

А також ми відкриємо для Вас шоколадну таємницю. Відправимось в першу в Україні «Майстерню шоколаду». Вже в 19 столітті шоколад зі Львова експортували в Європу, а разом з шоколадом місто дарувало емоції та почуття. Тут можна не лише подивитись, як роблять шоколад, але й скуштувати та придбати його! Пориньте в шоколадну казку й Ви !

Ну і, звісно, в самому центрі міста ми побачимо унікальну Різдвяну шопку з живими персонажами різдвяного дійства та справжніми тваринами. Адже шопка є символом українських традицій. Цей символ сповіщає нас про наближення Різдва.
Поселення в готель (згідно правил готелю).

Коли на небо зійде перша зоря,
  Запрошуємо Вас на Святий вечір!

Свята Вечеря – це святкова вечеря напередодні Різдва. І починається вона лише після появи першої зорі, що несе благу вість. Складається вона з пісних страв,  головними з яких є кутя та узвар. На святковому столі завжди горить свіча. Під час вечері Ви поринете у святкову атмосферу українського Різдва!

На Вас очікує святкова вечеря в справжній Галицькій ресторації!

Ночівля.

07.01

Різдвяний сніданок.

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ !

Запрошуємо вас відчути неймовірний святковий настрій та різдвяний дух у Шевченківському гаю, де відбудеться свято «Різдво в Гаю» - це справжня різдвяна містерія. Тут відбуватимуться театралізовані дійства вертепів, усі охочі зможуть долучитись до спільної коляди, навчитися створювати ляльки-мотанки, дідушки, різдвяні павуки з соломи, відвідати майстер-класи із ковальського мистецтва, скуштувати хліба, випеченого в старовинній печі, почути про давні звичаї святкування Різдва та приготування традиційних різдвяних страв. Для малечі запрацює справжня «Різдвяна школа», де читатимуть добрі казки про маленькі й великі різдвяні дива, а для всіх любителів снігу – гірка для катання на санчатах та ковзанка, українські забави та традиційні народні танці.

Повернення до центру.

А тепер Різдвяні гуляння!
Вулицями старого міста відбуватиметься святкова хода звіздарів, колядників, учасників вертепного дійства, а також колядування від фольклорних колективів, виступи вертепів, презентація звізд від майстрів та їх нагородження. Запрошуємо на незвичне феєричне видовище!
А також ви матимете можливість відвідати сувенірний ринок «Вернісаж», святкові ярмарки, ковзанку, музеї, кав’ярні, ресторації та багато іншого.

Ночівля.

08.01

Сніданок.

Цьогоріч у період різдвяних свят старе місто Лева знову наповнить себе гамірним колоритом традиційної народної обрядовості та зимових батярських веселощів!
Запрошуємо Вас приєднатися до урочистих святкувань в центрі міста.
Свято Пампуха запрошує усіх львів’ян та гостей міста відчути справжній дух Різдва в самому серці міста Лева. На святковому Ярмарку діятиме велика Пампухова хата, в якій пропонуватимуть пампушки з різними начинками. А ще розкажуть особливості їх приготування та історію цієї смачної страви. Також існує хороший звичай частувати усіх гостей кутею. Все, як удома, в кращих українських традиціях. Протягом Свята Пампуха проведуть конкурси на Найкращу господиню, Найкращого пампухоїда, Наймилішого ангела та Найкапоснішого чортика. Кращі вертепи Львова покажуть свої вистави та заспівають колядки. Буде неймовірно весело та смачно!

Далі запрошуємо Вас на тематичну екскурсію "Під крилом птаха". Є у Львова ще одна дуже цікава особливість… правда для того, щоб її як слід розглянути, доведеться подолати деякі перешкоди. Сподіваємося, це Вас не злякає! Вам доведеться здолати всього-лише запаморочливий підйом на самісінький верх міської Ратуші, щоб з висоти пташиного польоту побачити дивовижну панораму міста.

По закінченню, посеред старої Площі Ринок ми з Вами зробимо пам’ятні фото на згадку про казкову подорож до міста Лева. 
 

І на завершення Вас очікує хмільна екскурсія «В гостях у бровара…», яка відбудеться в "Театрі пива", в самому центрі міста. Чи відомо вам, як виникло пиво і хто першим віднайшов його рецепти? Чи знаєте ви історію цього давнього хмільного напою? Чому Львів називають пивною столицею? Про все це ми поговоримо під час екскурсії в пивоварні, а також насолодимося келихами завжди свіжозвареного пива.

А тепер можна і додому.
Місто Львів буде чекати на нову зустріч з Вами!

Стандартна ціна - 2150 грн.

 

У вартість програми включено:
- проживання в готелі "Турист" зі сніданками;
- послуги екскурсовода та супроводжуючого;
- екскурсійні програми:

  • екскурсія «Штольня кавових скарбів»
  • пішохідно-оглядова екскурсія «Львівські походеньки»
  • тематична екскурсія  "Шоколадна таємниця"
  • хмільна екскурсія «В гостях у бровара…»;

А також:

+ незабутні різдвяні подарунки!

Переглядів: 650 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024