Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 10:11

Головна » 2014 » Липень » 29 » Подільсько-буковинські мандри та круїз по Дністру 23-25 серпня (День незалежності)
12:40
Подільсько-буковинські мандри та круїз по Дністру 23-25 серпня (День незалежності)

Подільсько-буковинські мандри та круїз по Дністру

 

(Чернівці, Хотин, Кам’янець-Подільський, Бакота)

Вартість туру 590 грн.


http://kaztur.ucoz.ua/index/korona_podillja_3dni_chernivci_khotin_kam_39_janec_podilskij_bakota/0-113

НА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ! Запрошуємо  в неймовірну мандрівку. Ви зможете оглянути панорами Національного Парку «Подільські Товтри» та побачити скельний  монастир. Ми здійснимо круїз на теплоході по наймальовничіших куточках річки Дністер. Місто Кам'янець-Подільський. Фантастичне місто, яке належить до найгарніших міст світу. Чернівці – український Париж. Резиденція Митрополитів, пішохідна вуличка О.Кобилянської, а нічні Чернівці залишать після себе тільки незабутні враження. А ТАКОЖ ВИ ЗМОЖЕТЕ ПОНІЖИТИСЯ НА СОНЕЧКУ, ПОКУПАТИСЯ У ДНІСТРІ.

Ми відвідаємо:
1 День.
Ми відвідаємо одне з найпрекрасніших міст України - Чернівці. Це важливий культурний та науково-освітній осередок України, який залишить після себе тільки незабутні враження. Перед екскурсією, ми, поселимось у комфортабельному готелі, де увечері зможемо відпочити та зарядитися енергією для наступного дня. 

2 День.
Пропонуємо Вам унікальну можливість здійснити круїз на теплоході по наймальовничіших куточках річки Дністер. Шлях пролягатиме по Національному заповіднику “Подільські Товтри”, і Вас чекатимуть казкові скелі, незвичайна природа, синя гладінь дністровської води. Ця подорож запам’ятається назавжди і Ви знову і знову захочете сюди повернутися.
Надзвичайно гарне місце на березі річки Дністер, що знаходиться на місці села Бакота, колишньої столиці Пониззя, котре затопили в 1981р. під час побудови Новодністровської ГЕС. Зараз тут знаходиться Михайлівський монастир та можна оглянути чудову панораму Подільських товтр. Тутешній клімат, за свідченнями науковців, аналогічний ялтинському.

3 День.
Розпочнемо третій день з відвідання Хотину. Іноземці це місто називають райським куточком на планеті, з багатою культурою та закріпленими традиціями. Хотинська фортеця досі вражає високими 40-метровими стінами, 65 метровою криницею та чудовою панорамою Дністра. Після, ми з Вами відвідаємо фантастичне місто яке належить до найгарніших міст світу завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та величезної концентрації архітектурних пам’яток. Кам’янець визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток в Україні.

ДОДАТКОВО оплачуються: вхідні квитки в музеях і харчування.
Вартість вхідних квитків:
- Кам’янецька фортеця (загальний, пенсійний – 20 грн., студенти і учні – 10 грн.);

- Хотинська фортеця (загальний, пенсійний – 20 грн., студенти і школярі – 10 грн.);
- круїз на кораблі по каньйону Дністра – 50 грн.
- Чернівецький університет: дорослі - 20 грн (та 5 грн студенти)

 
Переглядів: 918 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024