Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 18:36

Головна » 2016 » Листопад » 19 » Новий рік у Закарпатті
20:21
Новий рік у Закарпатті

Новий 2017 рік на Закарпатті

Пилипець – Ізки – Мукачево – Косино - Львів

4 дні / 3 ночі

УВАГА! У вартості туру:

  • Харчування (сніданки+вечері);

  • Новорічний стіл + новорічна розважальна програма;

  • Проїзд у теплому, комфортабельному автобусі туристичного класу (neoplan)

  •  Екскурсійне обслуговування по маршруту

  • Проживання у комфортабельних номерах (зі зручностями в номері)

  • Супровід гіда-організатора

  • Страхування

 

Дата виїзду

31.12.16

 

Друзі, вже зовсім скоро Новий рік і ми пропонуємо відсвяткувати його в дуже живописному та мальовничому місці, серед величних гір та чистого повітря у атмосфері свята та гарного настрою. А на додаток неперевершена архітектура, природа, термальні джерела та гостинність Закарпатського краю.

Виїзд з Вашого міста: ЗДОЛБУНІВ, РІВНЕ, ДУБНО, СЛАВУТА, ОСТРОГ, НЕТІШИН.

 

Програма подорожі:

День І

06.30 - Виїзд з м. Здолбунів (Заправка WOG)

07.00 – Виїзд з Рівного (час виїзду з інших міст уточнимо індивідуально).

11.30- 12.00 - Зупинка у Сколе на сніданок.

13-30 – 14-30 Пішохідна прогулянка до Водоспаду «Шипіт» вважається одним із найгарніших місць Карпат та однією з візитівок Закарпаття. Невелика річка, що бере свій початок на полонині Боржава, кидає тут каскадами свої води з 14-метрової висоти.

14-30 – 16-00 Оглядова екскурсія в с. Пилипець. Канатно-крісельна дорога на Боржавські полонини (під час катання на підйомниках милуємось найкращими краєвидами та вдихаємо чисте гірське повітря на повну).

16-30 - прибуття в готельний комплекс (поселення в 2-3-х місних номерах зі всіма зручностями)

Готуємось до зустрічі Нового 2016 Року!

Святкування буде відбуватись у ресторані нашого готелю. На столі будуть традиційні українські та закарпатські страви: салати, закуски, гарячі основні страви, десерти.

З випивки – шампанське, якщо Ви бажаєте щось інше, беріть з собою!

Весь вечір на нас чекають конкурси, забави, танці та привітання!!!

День ІІ

Прокидаємося після зустрічі Нового Року.

11-00 – сніданок (включено у вартість).

11-30 - виїжджаємо на екскурсію.

13.30 – 15.30 - прибуваємо до Туристичного комплексу «Теплі води» Велятино. (Водолікарня «Теплі води») відкриє Вам нове відчуття відпочинку і допоможе відновити здоров'я, сили і енергію Вашого організму. Подаруйте собі можливість відпочити і душею, і тілом в цьому прекрасному місці. Атмосфера невеликого бальнеологічного центру допоможе Вам повністю відключитися від всіх проблем і присвятити час тільки собі і своєму організму. 

15-30 – 16-30 - Обід у місцевій колибі.

16-30-17-00 –Оленяча ферма. Близько 20 років на фермі вирощують плямистих північних оленів. Ще за часів СРСР, в 1987 році, з Калінінградської області завезли 32 оленя. ЇХ розводять з метою одержання ліків «Панторин» з їхніх молодих рогів. Зараз на фермі налічується кілька сотень особин.

19.00 – прибуття в готельний комплекс, вільна програма.

 

 

День ІІІ

07.30 – 08-00 - Сніданок;

09-00 – 10-30 Елегантний мисливський палац-замок графів Шенборнів розташований в урочищі Берегвар на околиці Чинадієво, що в 10 км від Мукачева. Його сміливо можна віднести до списку видатних архітектурних споруд України. З цим романтичним палацом, як і з усяким замком, пов’язана сумна історія кохання одного з представників графської династії Шенборнів до своєї дружини. Кажуть, що досі привид ображеної ревнощами жінки ходить коридорами замку . А ще цікавим можна відзначити і те, що за основу проекту замку узятий астрономічний рік: в замку 365 вікон (кількість днів у році), 52 димоходів (кількість тижнів у році) і 12 входів (кількість місяців у році). Крім того, ви почуєте безліч красивих легенд, пов’язаних і з парком, оточуючим цьому казковий палац. Недарма кінематографісти не проходять повз.

11-00 – 14-00 «Місто над Латорицею». Під час екскурсії відбудеться знайомство з древнім (1119 років) і вічно молодим містом Мукачево, з його дивною історією і архітектурою. Ми відвідаємо овіяний легендами замок Паланок, бурхлива історія якого пов’язана з історією майже всіх країн центральної Європи, побуваємо в історичному центрі міста, оточеному колись міською стіною, побачимо оригінал пам’ятника Кирилу і Мефодію, копія котрого прикрашає Києво-Печерську лавру, загадаємо бажання, потерши бронзові гудзики сажотруса і палець князя Федора Коріатовича, познайомимось з історією. Ну і звичайно помилуємось центральною ялинкою міста Мукачевого.

Родзинкою нашого відпочинку стане відвідування неймовірного місця – “Косино”. Прибуття в Косино, купання в Термальних басейнах. 7 унікальних саун зібрано в комплексі "Термальних вод КОСИНО":

Евкаліптова сауна

Соляна лисяча нора

Трав’яна сауна

Римська баня

Хамам

Угорська сауна

Крижана печера

Основною особливістю та гордістю комплексу є привабливе розміщення на шлейфі залягання мінеральних термальних вод, що проходить через Францію, Італію, Іспанію, Сербію, Хорватію, Австрію, Швейцарію та Балкани. Аналогів в Україні не існує. Сучасні умови, прекрасні басейни (з ароматом пива, вина і т.д.), королівські сауни нікого не залишать байдужим.

Безкоштовна дегустація вин у с. Кідьош.

 

19.00 – прибуття в готельний комплекс, вільна програма.

День ІV

09.30 – 10-00 - сніданок, виселення з готелю;

ТОГО РОКУ ЛИШЕ ЛЬВІВ БУВ!

11-00 – 14-00 Гірськолижний комплекс “Плай” розташований у Сколівському районі Львівської області біля селища Плав’є, (траса Київ-Чоп) підніжжя гірського масиву Плай, на висоті 600 метрів над рівнем моря. Місто Спорту, Розваг та Відпочинку – комплекс “Плай” було створене для Миру, Турботи та Здоров’я. Відпочинок у Карпатах , де поєднуються мальовнича природа та відмінна екологія.

На території гірськолижного комплексу розташовані витяги, найдовший з яких протяжністю 1200 м., перепад висот сягає 260 м. Прокладені  гірськолижні траси як для досвідчених лижників так і для початківців. 5 спускових трас (за складністю 3 червоні траси (середнього рівня), 2 сині (легкі) та чорні у верхній частині гори (складні). Для підйому використовуються витяги фірми Doppelmayar довжиною близько 1 км.

16-00 – 19-00 Прибуття до чудового новорічного міста Львова. Під час екскурсії ми помандруємо старим Львовом, де оглянемо монастир Бернардинів, Єврейський квартал, Домініканський монастир, Вежу Корнякта, Площу Ринок, Міську Ратушу, вул. Вірменську та інше…

Також ми завітаємо на Різдвяну ярмарку. Серед товарів представлено: новорічні сувеніри, традиційні вироби з кераміки, лляні речі, авторські роботи художників. Окрім того, кожен охочий може скуштувати різних смаколиків, пампушків, меду, глінтвейну, вареників та гарячого шоколаду.

Продовження екскурсії підняттям на Високий Замок та Ратушу. Вільний час. Смакування кави у "Копальні кави" та справжнього бельгійського шоколаду у "Майстерні шоколаду", також Львівської кнайпи - "Криївки", музею зброї "Арсенал" та ще багато іншого.

19.00 – Виїзд додому.

23.00 (орієнтовно) - Приїзд.

 

Туроператор має право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг, а також право заміни готелів на рівноцінні.

Назва туру

Вартість туру

Вартість туру

(діти до 12 р.)

Вартість для дітей до 6 років

(проїзд)

НОВИЙ РІК НА ЗАКАРПАТТІ

3300 грн (двомісне розміщення)

 

3100 грн (3-місне розміщення у номері)

3100 грн.
 

950 грн

 

 

 

У вартість туру ВХОДИТЬ:

проживання в готелі 2-, 3-, 4-місні номери на вибір;
• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• екскурсії вказані в програмі;
• супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
• страховий поліс (груповий);

  • Харчування: 3 сніданки та 3 вечері

Новорічний святковий стіл + новорічна програма (привітання Діда Мороза+дискотека+конкурси).

У вартість туру НЕ ВХОДИТЬ:

Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, а саме:

- Водоспад Шипіт - 10 грн. / дорослий, 3 грн/діти

- витяг на Пилипці (канатна дорога 60 грн., діти – 40 грн);

- Палац Шенборна - 20 грн/ дорослі, 10 грн/ діти;

- Оленяча ферма - 20 грн/ дорослі, 10 грн/ діти;

- Термальні води Велятино – 100 грн/2 год;
- Замок Паланок - 20 грн/ дорослий, 15 грн/діти;
- Термальні басейни Косино - 300 грн – 3 год 30 хв. / дорослий . Оренда шафи для одягу та цінних речей — 30 грн (можна орендувати одну шафу для кількох осіб) (попередні ціни, до Нового року будуть діяти нові тарифи з 5 грудня 2016 року)

Особисті витрати (сніданки, обіди, вечері, сувеніри).

 

Переглядів: 542 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024