Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 01:46

Головна » 2019 » Квітень » 18 » Літній ремейк!
11:19
Літній ремейк!

Літній ремейк!

Днів: 8                     Курорт: ЗОЛОТІ ПІСКИ (район Чайки)

Львів – Тернопіль – Чернівці – Онешті (1 ніч) – Брашов – Бран – Сіная – Бухарест (1 ніч) – Золоті Піски (4 ночі на морі) – Бузеу (1 ніч) – Чернівці – Тернопіль – Львів

  Болгарія   Румунія   Туреччина

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

!!! У ВАРТОСТІ ТУРУ ЕКСКУРСІЯ ПО БРАШОВУ І БУХАРЕСТУ!!!


Можливо відвідати: Замки Дракули і Пелеш, Балчик, Шумен і Мадару,
Турецький діамант - Стамбул, казковий Несебр!!!

По програмі туру: 4 ночі на Болгарському узбережжі !!!

День 1. 

Львів - Тернопіль - Чернівці - Онешті

Для туристів, які прибувають на Львівський залізничний вокзал - трансфер до Терміналу «А».
Відправлення в тур здійснюється з Терміналу «А». Можлива посадка в Тернополі (+3 год. з моменту відправки у тур), Чернівцях (+8 год.з моменту відправки у тур). 
Перетин кордону. Поселення в транзитному готелі на території Румунії. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 2. 

Брашов - Бран - Синая - Бухарест

 Сніданок. Виселення з готелю. Продовжуємо подорож, нас зустрічає загадкова і чарівна Трансільванія. Румунія - країна загадкова і красива. Наш екскурсовод із задоволенням посвятить нас в найсокровенніші таємниці цього краю... Нас чекає незабутня екскурсія "Румунським Зальцбургом" - містом Брашов. Це одне з найкрасивіших середньовічних міст Румунії. Його шарм, підсилений гармонійним поєднанням готики, ренесансу та романського стилю, зачаровує і дарує чудові спогади про місце, в якому зупинився час. Вільний час.
Для всіх бажаючих факультативна екскурсія в замок «Пелеш» і замок «Графа Дракули»(33€/21€+вх. квиток). Замок «Пелеш» - шедевр архітектури і мистецтва, літня резиденція королівської сім’ї Румунії, один з найбільш красивих і неповторних музеїв Європи. Тут можна побачити як кристали Мурано ніжно виблискують у витончених люстрах, як німецькі вітражі плавно переходять в стіни з іспанської шкіри, як фарфор і слонова кістка найтоншої роботи створюють розмаїття стилів і підкреслюють аристократичний смак господарів… Переїзд в місто Бран. У величезній долині, на схилі могутньої скелі височіє неприступний і зловісний замок «Графа Дракули». Тут є все - серпантини сходів, лабіринти підземних ходів, дивовижна колекція зброї і мисливських трофеїв ну і славнозвісна містична атмосфера ... Страшна казка про графа Дракулу була відзнята саме тут ... Але іноді хочеться вірити в казку, навіть коли вона дуже страшна ... І не варто побоюватися. По-перше, з нами буде досвідчений гід, а по-друге, всім відомо, що казки просто зобов'язані закінчуватися щасливо. Оточують замок дуже милі сувенірні крамнички, де можна придбати подарунки. Всіх бажаючих запрошує «Кімната Страху» - моторошне і захоплююче видовище для людей, не з слабкими нервами…
Переїзд в Бухарест. Поселення в готелі. У вільний час Усіх бажаючих запрошуємо відвідати найбільший термальний комплекс в Європі - Therme Bucurest (16€+вх. квиток). У комплексі 8-м басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин). Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 2 - Брашов - Бран - Синая - Бухарест   День 2 - Брашов - Бран - Синая - Бухарест День 2 - Брашов - Бран - Синая - Бухарест

День 3. 

Пояна Брашов - Бухарест - Золоті піски

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Бухарест. Екскурсія столицею Румунії – Бухарестом. Розташоване на Валашському плоскогір'ї біля підніжжя Карпат, оточене Дунаєм, місто стало столицею Валахії в часи правління легендарного Влада Цепеша. Місто парадоксів і контрастів, Бухарест поєднує в собі традиції Заходу і Сходу, що надає йому особливого, неповторного колориту. Оглядова екскурсія містом: площа Конституції, площа Революції, монумент Відродження і будівля уряду. Напроти цього місця розташований і палац першого румунського короля Карла Першого, у якому знаходиться Музей мистецтв. Вільний час.
Для всіх бажаючих відвідини Палацу Парламенту (16€/13€+вх. квиток). Гігантське творіння колишнього румунського диктатора Ніколая Чаушеску заслуговує особливої уваги, вражаючи своєю масштабністю та незвичністю. Об’єми будівництва були настільки великими, що виробництво килимів відбувалося прямо на місці. Чого варті гардини, що важать більше 3 тон, або 5-тонна люстра.
Продовжуємо подорож у дивовижну країну піщаних пляжів, ласкавого моря, незабутньої атмосфери відпочинку для дорослих і малят.
Ви готові? Нас запрошує Болгарія! Переїзд у Золоті Піски (р-н Чайки). Поселення в готелі. 
Болгарське селище (36€/21€). Знайомство з гостинністю болгар обов’язково треба почати з цієї екскурсії. Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря, біле та червоне вино у необмеженій кількості. Цікава фольклорна програма ознайомить нас із звичаями та традиціями болгар, котрі несуть у собі спогади про казковий світ легенд. А запальні танці та вечірнє шоу на вугіллі змусять затамувати подих кожного присутнього… Ночівля в готелі.

День 3 - Пояна Брашов - Бухарест - Золоті піски
День 3 - Пояна Брашов - Бухарест - Золоті піски
День 3 - Пояна Брашов - Бухарест - Золоті піски День 3 - Пояна Брашов - Бухарест - Золоті піски

День 4 - 6. 

Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара

 Сніданок. У вільний час пропонуємо відвідати екскурсії (оплачуються додатково):
• «Секрети Чорноморського узбережжя - Балчик» (26/18€+вх. квиток). Балчик – це світ тінистих алей, пишної зелені, будиночків з червоною черепицею, білих скель і синього моря. Краса цього міста полонила румунську королеву Марію, і вона збудувала тут свою літню резиденцію. Під час екскурсії Ботанічним садом нас чекає невеличка винна дегустація. Вільний час.

День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара

• Невеликий переїзд - і ми познайомимось з найвідомішим на чорноморському узбережжі монастирем Аладжа (8€/6€). У перекладі з турецької «Аладжа» означає «дуже яскравий». Таку назву монастир отримав через розписи на стінах... Життя його мешканців, нерозкриті тунелі і лабіринти, в яких заховані великі багатства, ваблять сюди тисячі туристів. Це особливе і таємниче місце...
• Далі наш шлях прямує до Мису Каліакра (8€/6€), одного із наймальовничіших куточків Болгарського узбережжя. Тут можна вдосталь насолодитись красою північного чорноморського узбережжя Болгарії.
• «Морські пригоди» (46€/30€). З готелю ми поїдемо на джипах через хвойний ліс. У нас буде можливість випробувати свої сили в конкурсі на кращого стрільця з повітряної рушниці. Далі ми проїдемо пересіченою місцевістю до порту в місті Балчик. Піднімаємо вітрила, нас чекає морська прогулянка!!! Вечір закінчується вечерею з необмеженою кількістю спиртних напоїв і чудовою музикою.

День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара  

• «Турецький діамант - Стамбул» (68€/60€). Немов багатовікову скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас великий Стамбул, який повний чудових місць, чаруючих погляд пам'яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо: Блакитну мечеть, Римський іподром, турецькі лазні Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда. Стамбул, як ніяке інше місто в світі, славиться безліччю магазинів, торгових центрів і ринків... Під час оглядової екскурсії у нас буде чудова можливість придбати не лише сувеніри, а й вироби зі шкіри та хутра (у програмі туру - відвідування шкіряного торгового центру).
• Морська прогулянка на кораблику Босфором (30€/21€). Протока розділяє Європу і Азію. Тільки під час цієї прогулянки, стоячи на палубі корабля, який пливе найкрасивішою протокою Євразії, ми побачимо будинки мільйонерів, будинки-острови, палаци і замки султанів. 
• Палац Топкапи (18€/10€+вх. квиток) - одна з найвідоміших і визначних пам'яток Стамбула та один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. Протягом 400 років цей палац був центром управління Османською державою, однією з трьох найбільших імперій світу.
• Айя-Софія і Цистерна Базиліка (21€/13€+вх. квиток). Церква-музей Айя-Софія визнана одним з найбільших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів у світі. Інтер’єр будівлі, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі і стіни, вкриті красивою мозаїкою, барвистим камінням і чудовою керамікою, просто зачаровують. Все тут захоплює і притягує відвідувачів. Недалеко від Айя-Софії нас зустрічає одне з найбільших і добре збережених візантійських сховищ питної води в Стамбулі. Розміри гігантського підземного спорудження просто вражають. Велика частина колон доричного і коринфського ордена взята із зруйнованих античних храмів Калкедона.
• «Слід великої любові» - мечеть Сулеймана і усипальня Роксолани (21€/13€). Один із семи стамбульських пагорбів прикрашає дивовижна будівля, справжній шедевр османської архітектури – мечеть Сулеймана, збудована в XVI столітті відомим зодчим Синаном. Пролетіли віки, але мечеть до сих пір вражає своєю пишною красою. На цвинтарі позаду мечеті збудовано унікальний мавзолей, який Сулейман Пишний наказав спорудити після смерті своєї улюбленої дружини, Хюрем, яку в Європі звали Роксоланою. Єдина в Туреччині гробниця, збудована на честь жінки. Це - наша легендарна Роксолана, яка п’ятсот років тому полонила одного з наймогутніших повелителів тодішнього світу - турецького султана і до того ж вела на чужині, в могутній Османській імперії, протягом кількох десятиліть, особисте мудре управління державою.

День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара

• Шумен - Мадара - Вбиті Камені (36€/21€+вх. квиток). Першою зупинкою в нашій подорожі буде чудове старовинне місто, один з найважливіших центрів болгарського Середньовіччя - Шумен. Нас чекає цікава оглядова екскурсія містом, а також відвідування місцевого музею конярства „Кабююк”. Їзда верхи, прогулянка на возах і презентація елітних верхових коней стануть прекрасним доповненням до екскурсії по місту. Шумен також славиться національним історичним заповідником Мадара, який відомий своїми печерами, римською віллою і стінами середньовічної фортеці на верхівці скелі. Там знаходиться 25-метровий рельєф Мадарського вершника. Цей висічений на скелі символ Болгарії з'явився ще в незапам’ятні часи.
В 18 км від Варни знаходиться дуже цікаве місце: “Побитите камъни”, що часто перекладають як “Вбиті камені”. Інша назва - "Кам’яний ліс". Кам’яні колони, що досягають у висоту 6 метрів, додають цьому місцю особливої чарівності та магічності. Дуже цікава група каменів, що виглядають як скаменілі тварини або замерзлі фонтани, деякі з них досягають в основі 12 метрів і будуть цікаві всім відвідувачам цього магічного місця.
• Всім бажаючим пропонуємо відвідати екскурсію музей «Стара Варна» (13€/10€+вх. квиток) – нас чекає відвідування одного з найкращих етнографічних музеїв в Болгарії. Ми подивимось старі фотографії міста, познайомимось з історією виноробства на території Болгарії, а потім спустимось в винний погріб і будемо насолоджуватись смаком витриманого болгарського вина. Тут можна знайти не тільки всім відомі сорти, такі як Мускат, Мерло, Каберне, але й вина, які зараз вже не виробляють.
Ночівля в готелі. 

День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара День 4 - 6 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Балчик - Стамбул - Шумен - Мадара

День 7. 

Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Несебр

 Сніданок. Сьогодні нас чекають відвідини одного з найдавніших міст Болгарії - «Казкового Несебру» (38€/18€). Маленькі, вимощені бруківкою вулички, старовинні будиночки, середньовічні церкви і дерев'яні будівлі надають містечку особливої чарівності. Слов’янські та грецькі архітектурні традиції дивовижно переплітаються, створюючи в місті атмосферу тепла і затишку.
• Нас чекає незабутня Морська прогулянка (13€/10€) на кораблику, з борту якого Несебр виглядає ще загадковіше. Натхненний і закоханий у свою країну екскурсовод із задоволенням посвятить нас в найсокровенніші таємниці болгарського узбережжя...
• Всіх бажаючих запрошуємо на Дегустацію чорноморських вин (18€/16€). У нас буде можливість торкнутись до таїнства народження цього напою, ми побачимо процес бродіння, вдихнемо аромат дозріваючого в дубових бочках вина. Ковток повинен бути повільним, зі смаком, щоб дивовижний смак вина спрямував нас на потрібну відповідь, а аромат привів до майбутнього зцілення... Відпиваємо ковток за ковтком, ніби вбираючи таємниці, що оберігаються вином тисячоліттями.
Виселення з готелю до 11:00 (речі можна залишити в камері зберігання готелю). Орієнтовний час повернення з екскурсії в Варну – 18:00. Поселення в транзитному готелі на території Румунії. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 7 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Несебр День 7 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Несебр День 7 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Несебр День 7 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі. - Несебр

День 8. 

Чернівці - Тернопіль - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Україну.
Орієнтовний час прибуття (залежить від проходження кордону) в Чернівці - 18:00, в Тернопіль - 21:00, в Львів - 23:50. Місце прибуття в Львові Терминал «А». Трансфер до Львівського зал. вокзалу орієнтовно о 00:50 (наступного дня). До нових зустрічей!

 

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Група 11+1
Групам
Вартість для учасників групи прораховується під запит нашим менеджером. 
Під категорію "група" потрапляє група туристів у кількості від 10 осіб з бронюванням на один і той же рейс на одну і ту ж дату туру, від одного агента, навіть якщо замовлення зроблені різними заявками.
При бронюванні організованої групи без надання безкоштовного місця в кількості від 10 осіб, обов'язковим є замовлення і оплата в офісі агентства від 3-х факультативних екскурсій, наданих на розсуд Оператора, або, узгоджений з Туроператором Турпакет.

Бронювання організованої групи з наданням безкоштовного місця можливо тільки при кількості групи 11 платних + 1 безкоштовно.
Обов'язковим при бронюванні такої організованої групи є замовлення і оплата в офісі Агента від 3-х факультативних екскурсій, наданих на розсуд Оператора, або узгоджений з Туроператором Турпакет.

Важливо для представника групи, який подорожує безкоштовно по системі 11 + 1:
• НЕ оплачує вартість путівки
• НЕ оплачує заброньований групою пакет факультативних екскурсій
(Важливо: вхідні квитки оплачує самостійно в турі).
• Оплачує Консульський збір, послуги Візового Центру і візову підтримку (при необхідності відкривати візу).

 

Ціна актуальна на момент замовлення, кількість місць обмежена

Дата
виїзд-повер.
Від 1 людини
(в складі основної групи)

EUR

Дорослі Діти до 12 років
(3-ій на дод. місці)
13.05 (06:30) - 20.05.19 178 € 78 €
28.05 (08:30) - 04.06.19 178 € 78 €
10.06 (09:30) - 17.06.19 206 € 106 €
26.06 (06:30) - 03.07.19 223 € 116 €
11.07 (08:30) - 18.07.19 223 € 116 €
17.07 (08:30) - 24.07.19 191 € 86 €
21.07 (08:30) - 28.07.19 191 € 86 €
30.07 (08:30) - 06.08.19 191 € 86 €
11.08 (08:30) - 18.08.19 191 € 86 €
16.08 (08:30) - 23.08.19 191 € 86 €
25.08 (08:30) - 01.09.19 191 € 86 €
08.09 (08:30) - 15.09.19 178 € 78 €
28.09 (08:30) - 05.10.19 178 € 78 €
доплата
(за одномісне проживання)
88 €

 

Переглядів: 423 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024