Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 20:52

Головна » 2014 » Червень » 30 » Літній коктейль Болгарії! + ЕКСКУРСІЯ ПО БУХАРЕСТУ
16:56
Літній коктейль Болгарії! + ЕКСКУРСІЯ ПО БУХАРЕСТУ

Літній коктейль Болгарії!

Болгарія Румунія Туреччина

Дати заїздів  03.07;  12.07;  21.07;  30.07; 08.08;  17.08; 09.09; 18.09

!!!У ВАРТОСТІ ТУРУ ЕКСКУРСІЯ ПО БУХАРЕСТУ!!!

День 1. 
~ 18:00 Для туристів, які прибувають на Львівський залізничний вокзал - трансфер на Термінал «А».
~ 19:00 Відправлення в тур здійснюється з Терміналу «А».
~ 20:00 Підсадка у Стрию, ~ 22:00 - в Мукачеві. 
Нічний переїзд територією Румунії.

День 2. 
Румунія – країна загадкова і красива. Для всіх бажаючих екскурсія в серце Трансільванії, замки Пелеш і Бран (33/18 €). У величезній долині, на схилі могутньої скелі височіє неприступний і таємничій замок «Графа Дракули». Серпантини сходів, лабіринти підземних ходів, дивовижна колекція зброї і мисливських трофеїв... Страшна казка про графа Дракулу була відзнята саме тут... Але іноді хочеться вірити в казку, навіть коли вона дуже страшна... По-перше, з нами буде досвідчений гід, а по-друге, всім відомо, що всі казки обов'язково закінчуються красиво! Оточують замок дуже милі сувенірні крамнички, де можна придбати подарунки. Всіх бажаючих запрошує «Кімната страху» - моторошне і захоплююче видовище...
Далі наш шлях веде до літньої резиденції королівської родини Румунії, нас чекають відвідини одного з найбільш неповторних музеїв Європи - Палацу Пелеш - шедевру архітектури та мистецтва. Тут можна побачити, як кристали Мурано ніжно виблискують у витончених люстрах, як німецькі вітражі плавно переходять в стіни з іспанської шкіри, як фарфор і слонова кістка найтоншої роботи створюють розмаїття стилів і підкреслюють багатство смаку... Переїзд в Бухарест, поселення в готелі. Вільний час.
Ввечері пропонуємо відвідати один з кращих ресторанів Пояни Брашов, де нас чекатиме незабутня «Вечеря з вампірами» (36/18 €). У нас буде можливість скуштувати страви національної кухні, послухати румунську музику, взяти участь в національних танцях, оцінити старе і молоде вино з колекції гостинних господарів... Ночівля в готелі.

 

День 3.
Сніданок. Виселення з готелю. Екскурсія столицею Румунії – Бухарестом. Розташоване на Волоському плоскогір'ї, біля підніжжя Карпат, оточене Дунаєм, місто стало столицею Валахії під час правління легендарного Влада Цепеша. Місто парадоксів і контрастів, Бухарест поєднує в собі традиції Заходу і Сходу, що надає йому особливого неповторного колориту. Оглядова екскурсія містом площа Конституції, площа Революції, монумент Відродження і будівля уряду. Напроти нього розташований палац першого румунського короля Карла Першого, у якому розташований Музей мистецтв. Вільний час.
Для всіх бажаючих відвідини Палацу Парламенту (18/16 €). Гігантське творіння колишнього румунського диктатора Миколи Чаушеску внесено до Книги рекордів Гіннеса як найбільша адміністративна будівля у світі після Пентагону. Безумовно, воно заслуговує на особливу увагу, вражаючи своєю масштабністю і незвичністю. Обсяги будівництва були настільки величезними, що виробництво килимів відбувалося прямо на місці. Чого варті, наприклад, гардини, які важать більше 3 тонн, або 5 - ти тонна люстра. Продовжуємо подорож у країну піщаних пляжів, ласкавого моря, незабутньої атмосфери відпочинку для дорослих і малят.
Ви готові? Нас запрошує Болгарія! Переїзд в Золоті піски (район Чайка). Поселення в готелі. Вечеря.
Починаємо знайомитися. Болгарія - країна моря, гір, рівнин, музики, танців і вина...
Болгарське селище (30/16 €). Знайомство з гостинністю болгар обов’язково треба почати з цієї екскурсії. Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря, біле та червоне вино у необмеженій кількості. Цікава фольклорна програма ознайомить нас із звичаями та традиціями болгар, котрі несуть у собі спогади про казковий світ легенд. А запальні танці та вечірнє шоу на вугіллі змусять затаїти подих любого… Орієнтовний час повернення в готель 1:00. Ночівля в готелі.

 

День 4.
Сніданок. Відпочинок на морі. Запрошуємо на екскурсію «Морська столиця Болгарії - Варна» (16/13 €). Літня столиця Болгарії Варна - чарівне курортне містечко, де вдало поєднується історія і сучасність... Пам'ятки епохи Римської та Візантійської імперій, красива архітектура, зелене різноманіття Морського саду і золотий блиск пляжу... Вільний час
• Для любителів романтичних вражень - річкова прогулянка на катері (10/8 € )до самого гирла річки Камчия. Мальовниче гирло - одне з найкрасивіших місць на болгарському узбережжі Чорного моря, воно вважається унікальним природним заповідником, де можна побачити казкове різноманіття ландшафтів і рослинного світу.
• Музей «Стара Варна» (13/10 €) - нас чекає відвідування одного з кращих етнографічних музеїв Болгарії. Ми подивимося старі фотографії міста, познайомимося з історією виноробства на території Болгарії, а потім спустимося у винний льох і насолодимось смаком витриманого болгарського вина. Тут можна знайти не тільки всім відомі сорти, як Мускат, Мерло, Каберне, а й вина, які зараз вже не виробляють. Орієнтовний час повернення в готель 13:30. Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.

 

День 5.
Сніданок. Відпочинок на морі. Запрошуємо на екскурсію в Велико Тирново (33 /18 €). Це одине з найдавніших міст Болгарії, столиця Другого Болгарського царства, колиска болгарської архітектури, живопису і літератури. Місто побудоване на трьох пагорбах - Царевец, Трапезіца і Свето гора, у 1393 році воно було повністю спалене турецькими військами, але в короткий строк побудоване заново... Археологічні дослідження виявили багато пам'ятників історії часів великої Османської імперії, одні з основних пам'ятників, що збереглися в місті - це палаци короля і патріарха на пагорбі Царевец. Вільний час.
• Додатково пропонуємо відвідати село Арбанаси (8/6 €), що колись було набагато більшим поселенням. У 1530 році місто було звільнено Сулейманом I від сплати всіх податків і процвітало за рахунок торгівлі з усією Османською імперією. Арбанаси відрізняється своїми монументальними будинками і церквами з багатим внутрішнім декоративним прикрашанням, різьбою по дереву, настінним живописом, створеними в 16-17 століттях.
Орієнтовний час повернення в готель 18:00. Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.

 

 

День 6.
Сніданок. Відпочинок на морі. Сьогодні всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію Шумен - Мадара - Вбиті камені (38/16 €). Першою зупинкою в нашій подорожі буде чудове старовинне місто, один з найважливіших центрів болгарського Середньовіччя - Шумен. Нас чекає цікава оглядова екскурсія по містом, а також відвідування місцевого музею конярства "Кабююк". Верхова їзда, прогулянка на возах та презентація елітних верхових коней стануть прекрасним доповненням до екскурсії по місту. Шумен також славиться національним історичним заповідником Мадара, який відомий своїми печерами, римської віллою і стінами середньовічної фортеці на вершині скелі. Там знаходиться 25-метровий рельєф Мадарського вершника. Цей висічений на скелі символ Болгарії з'явився ще в незапам'ятні часи.
У 18 км від Варни знаходиться дуже цікаве місце: "Побито кам'ні", що часто перекладають як "Вбиті камені". Інша назва - "Кам'яний ліс". Кам'яні колони, що досягають у висоту 6 метрів, додають цьому місцю особливу чарівність. Дуже цікава група каменів, що виглядають як скам'янілі тварини або замерзлі фонтани, деякі з них досягають в основі 12 метрів і будуть цікаві всім відвідувачам цього магічного місця. Орієнтовний час повернення в готель - 16:00. Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.
 

 

День 7.
Сніданок. Відпочинок на морі. Вільний день, всім бажаючим пропонуємо відвідати екскурсії:
Рибний пікнік (30/16 €). Рибалка – така улюблена усіма чоловіками річ. На цьому пікніку нікому не буде сумно. Усі поціновувачі риболовлі доставлять собі справжнє задоволення, вловивши здобич у відкритому морі та відчувши себе справжніми «морськими вовками». Група підтримки зможе позагоряти на палубі, помилуватися гарною природою та краєвидами курортів. І саме головне: скуштувати вилов справжніх рибалок, що приготують прямо на кораблі болгарські кухарі.
Джип-сафарі (31/16 €). Нас очікує захоплююча подих мандрівка. Ця екскурсія гармонійно об’єднує у собі пригоди, веселощі, милування природою та відмінний відпочинок. Ми сповна зможемо насолодитися їздою бездоріжжям, випробувати свої сили у конкурсі на кращого стрілка, побачити цікаву фольклорну програму з численними танцями та фонтаном гарного настрою.
Аквапарк «AQUAPOLIS» (18/13 €) - ця екскурсія подарує Вам масу позитивних відчуттів і заряд бадьорості на весь день. Аквапарк - це справжній рай для дітей і дорослих. Тут, окрім атракціонів, у нас буде можливість побачити різноманітних тваринок. Повернення в готель. Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.

 

День 8.
Сніданок. Відпочинок на морі. Сьогодні усіх бажаючих запрошує Стамбул. Нас чекає захоплююча екскурсія «Турецький діамант – Стамбул» (60/38 €). Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азіатській частині міста.
Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та базарами… Під час оглядової екскурсії в нас буде прекрасна можливість купити не тільки сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі передбачені відвідини шкіряного торгівельного центру). Також у цей день є можливість відвідати наступні екскурсії:
• Палац Топкапи (16/13 €) – одна з найвідоміших пам’яток Стамбулу та один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. На протязі чотирьох століть палац являв собою центр управління Османською державою, одною з трьох найбільших імперій світу.
• Морська прогулянка на кораблику Босфором (18/16 €). Тільки під час цієї прогулянки, пливучи найгарнішою протокою, що розділяє Європу та Азію, ми побачимо будинки міліонерів, плаваючі дома, палаци султанів та візантійські фортеці.
• Skyride Istanbul (30/18 €). Нас чекає незабутня 5D мандрівка, під час якої ми зможемо відчути себе у кабіні гвинтокрила, що пролітає Босфор, палац Топкапи, Айя-Софію… Вітер, дощ та інші спецефекти, що змішалися з реальним життям, додають атракціону незабутніх відчуттів. Також в нас буде можливість прогулятися найвищим хмарочосом Європи – «Істанбул Сапфір». Окрім торгівельного центру «Сапфір Чарши», поля для гольфу, басейну, садів та ресторанів, у будівлі зосереджено багато інших цікавих об’єктів. Чого тільки вартий оглядовий майданчик на висоті 236 метрів…
• Айя-Софія та Цистерна Базиліка (33/18 €). Церква-музей Айя-Софія визнана одним з найвеличніших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів у світі. Інтер’єр споруди, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі та стіни, покриті гарною мозаїкою та чарівною керамікою, просто заворожують. Все тут захоплює та притягує відвідувачів. Недалеко від Айя-Софії нас зустрічає одне з найбільших та добре вцілілих візантійських сховищ питної води у Стамбулі. Розміри гігантської підземної споруди просто вражають, а більшість її колон узяті із зруйнованих античних храмів Калкедону.
Орієнтовний час повернення в готель 3:00. * Вечеря. Ночівля в готелі.

 

День 9.
Сніданок. Відпочинок на морі. Після обіду Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію «Морські пригоди» (38/18 €). З готелю ми поїдемо на джипах через хвойний ліс . Де у нас буде можливість випробувати свої сили в конкурсі на кращого стрільця з повітряної рушниці.
Далі ми проїдемо пересіченою місцевістю до порту в місті Балчик. Піднімаємо вітрила, нас чекає морська прогулянка! Вечір закінчується вечерею з необмеженою кількістю спиртних напоїв і прекрасною музикою. Орієнтовний час початку екскурсії 14:30, орієнтовний час повернення в готель 21:30. * Вечеря. Ночівля в готелі.

 

День 10.
Сніданок. Відпочинок на морі. Сьогодні нас чекає «Казковий Несебр» (31/18 €). Час та морські хвилі помилували маленький шматочок суходолу та залишили нам чудове творіння – одне з найстаріших болгарських міст Несебр. Маленькі вулички, стародавня бруківка, середньовічні церкви та дерев’яні будівлі додають місту особливої чарівності. Слов’янські та грецькі архітектурні традиції вигадливо переплітаються, створюючи у Несебрі атмосферу тепла та затишку, що так приваблює гостей.
• Морська прогулянка (10/8 €). Нас чекає незабутня морська прогулянка на кораблику. З його борту Несебр виглядає ще загадковіше. Натхненний екскурсовод із задоволенням ознайомить нас з найбільш потаємними історіями болгарського узбережжя.
Орієнтовний час повернення в готель 16:00. Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.

 

День 11.
Сніданок. Відпочинок на морі. Для всіх бажаючих екскурсія «Секрети Чорноморського узбережжя - Балчик» (30/16€). Балчик - це світ тінистих алей, пишної зелені, будиночків з червоною черепицею, білих скель і синього моря. Краса цього міста полонила румунську королеву Марію і тут вона побудувала свою літню резиденцію. Під час екскурсії Ботанічним садом нас чекає невелика винна дегустація. Вільний час.
Невеликий переїзд - і ми познайомимось з найвідомішим на чорноморському узбережжі монастирем Аладжа. У перекладі з турецької «Аладжа» означає дуже яскравий. Таку назву монастир отримав через розписи на стінах... Життя його мешканців, нерозкриті тунелі і лабіринти, в яких заховані великі багатства, ваблять сюди тисячі туристів. Це особливе і таємниче місце...
Орієнтовний час повернення в готель 13:30. Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.

 

День 12.
Сніданок. Відпочинок на морі. Цього ранку ми зможемо приділити небагато свого часу для завершального побачення з морем. Хтось вирішить піти на своє улюблене місце на пляжі, хтось захоче зробити ще пару фотографій на прекрасній набережній та кинути у море монетку… Ми не прощаємось, а лише кажемо «До побачення», «До нових зустрічей, чарівна Болгарія!» Виселення з готелю о 10.00. Переїзд територією Болгарії та Румунії.

День 13.
Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Мукачево - 7:00, в Стрий-9:00, до Львова - 10:00. Місце прибуття у Львові - Термінал «А». Трансфер на Львівський залізничний орієнтовно в 10:30.
До нових зустрічей!

 
TERMAL SPA Дати виїздів:
7.06, 14.06; 03.07; 12.07; 21.07; 
30.07; 08.08; 17.08;
09.09; 18.09;
Вартість туру 
при:
дорослі діти до
12 років
(дoд. місце)
дорослі діти до
12 років
(дoд. місце)
дорослі діти до
12 років
(дoд. місце)
Ранньому бронюванні 280 € 138 € 300 € 138 € 280 € 138 €
Базовому бронюванні 300 € 160 € 330 € 160 € 300 € 160 €
Гарячому бронюванні 308 € 168 € 338 € 168 € 308 € 168 €
  
Раннє бронювання 
 (повна оплата не пізніше періоду, зазначеного в знижці)
Знижка (~ 6 %) за раннє бронювання нараховується від суми базового тарифу, він вже вказаний у таблиці. Вона поширюється на всі броні, зроблені до 31.05.2014 і при передачі документів до 06.06.2014.

Чим раніше замовили і оплатили тур, тим кращі місця і тим кращі умови.
Раннє бронювання - це продуманість рішення, великий вибір турів, вигідні «цінові» пропозиції. Саме в цьому сенс.
Базове бронювання 
 (повна оплата не пізніше, ніж за 3 тижні до початку туру)
Все робимо не поспішаючи, у нас на все достатньо часу. Стандартні умови бронювання, незалежно від термінів, якщо потрапляють в часові рамки більше 3 тижнів від початку туру.
Гаряче бронювання 
(повна оплата, коли до початку туру залишилося менше 3 тижнів)
До виїзду мало часу, залишається мало місць... З кожною хвилиною місць все менше і менше…Потрібно встигнути: зібрати документи, взяти відпустку, оплатити, зібратися в подорож…Все швидко, все терміново і все горить в руках… Тому цей тариф Гарячий.

ВАЖЛИВО! ПРОСИМО ЗВЕРНУТИ ВАШУ УВАГУ НА ТЕ, ЩО З 11 ВЕРЕСНЯ 2013 РОКУ ПОСОЛЬСТВО БОЛГАРІЇ ВСІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИ ПРИЙМАЄ БЕЗПОСЕРЕДНЬО У СВОЄМУ КОНСУЛЬСЬКОМУ ВІДДІЛІ, МИНАЮЧИ ВІЗОВИЙ ЦЕНТР. ВІДПОВІДНО, ТЕПЕР ТУРИСТАМ НЕ ПОТРІБНО ОПЛАЧУВАТИ ДОДАТКОВО 22 ЄВРО (ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ)!

Рішення про подачу документів через консульський відділ або візовий центр приймається безпосередньо посольством. Не виключено введення послуг візового центру у весняний або літній період. Зараз же компанія "Аккорд-Тур" рекомендує Вам скористатися можливістю додатково заощадити не тільки за рахунок раннього бронювання, а й минаючи візовий центр.

 

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• Проживання в Бухаресті в готелі 3 * на базі сніданків,
в Золотих Пісках (р-н Чайка) в готелі Termal Spa
на базі сніданків і вечерь;
• Страховка (групова);
• Супровід гіда керівника по всьому маршруту;
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд в громадському транспорті;
• Рекомендовані програми;
• Особисті витрати (обіди, сувеніри);
• Для громадян України;
- Консульський збір Болгарії - 35 € ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років, студенти денної форми навчання до 21 року... згідно договору про спрощення візового режиму)


http://kaztur.ucoz.ua/index/evrotur/0-94at_cid=106#tourID_2638

Переглядів: 722 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024