Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 02:58

Головна » 2014 » Лютий » 2 » Європейський грильяж
00:21
Європейський грильяж

   Європейський грильяж

 

Львів - Кошіце – Попрад - Будапешт – Відень – Братислава – Прага – Львів

 

Екскурсії у Будапешті, Відні, Братиславі, Празі - у вартості туру!

 

Виїзд 06.03.2014

 

         1    день

 

 

7-30 - Збір групи на зал. вокзалі м. Львів.
8-00 – виїзд зі Львова.
Переїзд до Словаччини в Кошіце – одне з найбільших і древніх міст Словаччини. Багате минуле міста подарувало йому чудові перлини архітектури й мистецтва. Екскурсія  історичним центром, унікальні вулички якого так нагадують стару Європу! Ви побачите Собор Святої Єлизавети, стару Ратушу, дзвіницю Св.Урбана (ХV ст.), костел єзуїтів, лютеранську церкву, храм домініканців (ХІІІ ст..).Після екскурсії варто завітати в сучасний торговий комплекс, де можна придбати різноманітні товари відомих європейських виробників. Переїзд в Попрад - головне місто регіону Високі Татри та друге за величиною місто Словаччини. Тут розташовані такі відомі курорти як Стари Смоковец, Штребське Плесо, Татранська Ломниця, які ви зможете відвідати. У Попраді проложена 60-ти кілометрова сітка пішохідних маршрутів, яка з’єднує всі альпійські долини.
Розміщення в готелі.
Ночівля.

           2    день

 

 

Сніданок. Переїзд в Будапешт.
Оглядова екскурсія по «Перлині Дунаю» - Будапешту. Це прекрасна Буда і величний Пешт: найкрасивіша площа Європи – площа Героїв, парк Варошлігет  і казковий замок в нім – Вайдуханяд. Рибальський бастіон, Собор Св. Матяша, де вінчався король Матяш і коронувалися 3 угорських короля, пам'ятник Святій Трійці і сам Королівський Палац! А з Цитаделі на горі Геллерт відкривається незвичайної краси панорама на Пешт, на Дунай і на найкрасивіший в світі неоготичний Парламент… Вільний час.
Рекомендуємо відвідати купальні Сечені (вхідний квиток 12 євро) – водний рай під відкритим небом. Комплекс складається з трьох зовнішніх і п'ятнадцяти внутрішніх басейнів. У купальні Сечені доступні різні лікувальні терапії. Мега задоволення, тільки позитивні емоції.
Переїзд в Братиславу.
Поселення в готель.
Ночівля.

           3    день

 

 

 

 

Сніданок.
Виїзд в столицю Австрії – Відень. Відень - архітектурна перлина - він граціозний, величний і розкішний. Його дивовижна архітектура здається витканою з сотень музичних уривків, які, будучи зібраними воєдино, створюють симфонію стилів і фарб, чудову арію, виконувану самою Вічністю. Великі музиканти - Гайдн, Моцарт, Бетховен, Шуберт, Брамс, Штраус, Малер і Брукнер - жили і творили в цьому місті, їх музика до сьогоднішнього дня виконується в концертних залах по всьому світу… На Вас чекає неповторне знайомство з визначними пам'ятками, які знаходяться в межах бульваруРінгштрассе. Ви побачите палацовий комплекс зимової резиденції Габсбургів Хофбург, площу Св. Михайла, знамениті кав `ярні Central і Demel, пішохідну вулицю Кольмаркт - одну з найдорожчих вулиць міста. На вулиці Грабен побачимо чумну колону кінця 17-ого ст; пройдемося звивистими віденськими вуличками, які так багато пам'ятають: веселих бурсаків-студентів, великого Парацельса, похмурих братів-єзуїтів... Ах, як шкода, що вулиці не можуть розмовляти! І ось він - символ Відня - Собор Св. Стефана - історія якого почалася ще в 12 ст. Фонтан чесноти Мудрості - скульптора Доннера, імператорська усипальня, пам'ятник Жертвам фашизму, відомий Віденський Театр Опери
Вільний час для насолодження красою Відня.
Збір групи. Переїзд у Братиславу.
І ОСЬ ВОНА БРАТИСЛАВА ... – «Ворота» в маленьку середньоєвропейську країну відносяться до найважливіших туристичних центрів Словаччини. Братислава є містом історії, культури, місто - будівель у стилі бароко, фонтанів і романтичних вуличок, місто - гарної кухні і …  вина. Також як Будапешт та Відень, Братислава була містом, де коронували імператорів. Свої резиденції тут побудували для себе важливі аристократичні родини Угорщини, розвивалося ремесло, тут гостювали найвідоміші композитори, такі як Моцарт, Гайдн, Людвіг фан Бетховен, Ліст. Тут  жили люди словацької, німецької, угорської, єврейської та інших національностей. Німці дали місту назву Пресбург, слов'яни його перейменували на Прешпорок, в той час як угорці його називали Пожонь, -офіційна назва Братислава, місто одержало у 1919 році.  Запрошуємо на пішохідну екскурсію - Ви побачите всі основні визначні пам'ятки міста: пішохідне Старе місто, міські ворота св. Михайла, будинок Університету, місце коронацій правителів австро-угорської імперії собор св.Мартіна, Палац архієпископа, стара Ратуша і Оперний Театр.  Вільний час для покупок сувенірів. Повернення у готель.
Ночівля.

            4    день

 

 

Сніданок. Переїзд в Прагу.
Запрошуємо всіх на оглядову екскурсію по Празькому граду: Страговський монастир, Празька Лоретта, Градчанська площа, Президентський палац, кафедральний собор св. Віта, Злата вуличка. Пішохідна екскурсія по Старому місту: Порохова вежа, Сословний театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Старомістська площа і Астрономічний  годинник  з небесною  механікою на ратуші. Далі – єврейський квартал Йозефів, Клементінум, Карлова вулиця і, звичайно ж, Карлів міст! Ви зобов'язані тут зупинитися і загадати бажання! Хто встигне, можна і два, адже добра стара легенда говорить про те, що тут вони дійсно збуваються! Вільний час.  
Рекомендуємо: прогулянку на кораблику по р. Влтаві (25 євро).
А для любителів національного напою Чехії, пропонуємо неймовірну «Пивну екскурсію» (18 євро). Ти матимеш змогу скуштувати не тільки «Будвайзер», «Гамбринус» чи «Велкопопевецьки Козел», а й бананове, вишневе пиво.
Збір групи.
Нічний переїзд до Львова.

             5   день

 

Прибуття до Львова орієнтовно о 13:00.

 

ВАРТІСТЬ ТУРУ:

Для дорослих - 2860 грн.

Діти до 12 р. – 2800 грн

   

         У вартість входить:

·         проїзд автобусом євро класу;

·         проживання в готелях 3 ночі;

·         харчування 3 сніданки;

·         екскурсії в Кошіце, Будапешті, Відні, Братиславі   та Празі;

·         супровід керівника групи;

·         послуги турфірми.

 

 

Додатково оплачується:

·         консульський збір – 35 €+20грн.;

·         медичне страхування 30 грн. (обов‘язкове!);

·         факультативні програми;

·         вхідні квитки в об‘єкти відвідування;

·         особисті витрати;

·         проїзд у громадському транспорті.

Фірма залишає за собою право змінювати порядок проведення екскурсій та інших заходів без зменшення загального обсягу послуг.

Переглядів: 747 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024