Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 02:07

Головна » 2016 » Липень » 1 » Довкола Карпат за 5-ть днів
13:52
Довкола Карпат за 5-ть днів

 

ТУР-ВІДПУСТКА

ДОВКОЛА КАРПАТ ЗА 5 ДНІВ”

Маршрут: ЧИНАДІЄВО- МУКАЧИВО – С. КОСОНЬ – С.КОЛОЧАВА – С. СИНЕВИРСЬКА ПОЛЯНА – НИЖНЄ СЕЛИЩЕ – ІЗА - ДІЛОВЕ - ПОЛЯНИЦЯ – ЯРЕМЧЕ - ТЕРНОПІЛЬ

5 днів / 4 ночі

Дати виїзду:

20-21-22-23-24 липня

 

Мальовничі гори, замки, вина, термальні та мінеральні води, озера, водоспади, все найкраще, чим багаті наші гори!

Виїзд  з міст: ЗДОЛБУНІВ, РІВНЕ,  ДУБНО, СЛАВУТА, ОСТРОГ, НЕТІШИН, КРЕМЕНЕЦЬ).

Програма подорожі:


День 1

03.30- Виїзд з м. Здолбунів 

04.00 – виїзд з Рівного (час виїзду з інших міст – уточнимо індивідуально).

08.00- 08.30 - Зупинка у Сколе на сніданок.

11.30 – 12-30 - прибуття в с.Чинадійово. Відвідування санаторію “Карпати” та палацу австрійського графа Фрідріха Шенборна(пам. архітектури ХІХ ст.).Замок побудований в романтичному стилі, поєднуючи романські та готичні мотиви. Оригінальність його ще в тому, що він має 365 вікон (кількість днів у році), 52 кімнати (кількість тижнів у році) і 12 входів (місяців)

13.00 -13.30 - прибуття в м. Мукачеве. Обід.

14-00 - 15-30- екскурсія до замку “Паланок”(пам. архітектури ХVІ ст) - унікального зразоку середньовічної фортифікаційної архітектури, з поєднанням різних стилів. Головну туристичну атракцію міста, замок Паланок, видно вже за кілька кілометрів до Мукачева. За фундамент-постамент йому править 68-метровий згаслий вулкан. Місто десь там, внизу, а форпост відкритий всім поглядам і вітрам, і лише за спиною, на півночі, піднімаються вулканічні Карпати. Він чимало бачив на своєму віку а нині вдивляється в Європу і власне минуле довжиною майже в тисячоліття. Паланок — непереможний і фотогенічний релікт Середньовіччя.

16.30 - 19.30 - Прибуття в Косино, купання в Термальних басейнах. 7 унікальних саун зібрано в комплексі "Термальних вод КОСИНО"! Основною особливістю та гордістю комплексу є привабливе розміщення на шлейфі залягання мінеральних термальних вод, що проходить через Францію, Італію, Іспанію, Сербію, Хорватію, Австрію, Швейцарію та Балкани. Аналогів в Україні не існує. Сучасні умови, прекрасні басейни (з ароматом пива, вина і т.д.), королівські сауни нікого не залишать байдужим.

19.30 - 20.00 - Безкоштовна дегустація вин у с. Гать (6 видів вин).

21.30 – прибуття в готельний комплекс (поселення в 2-3-х місних номерах зі всіма зручностями), вільна програма.

День 2

9.00 – 9.30 - Сніданок в готелі.

10.30 – 13-30 - прибуття в с.Колочава. Унікальне село на Закарпатті, розташоване у мальовничій Тереблянській долині. Чудові гірськи краєвиди, чисте повітря, мінеральна вода та музей під відкритим небом «Старе село». Відвідавши його, ви потрапите у село стародавньої Верховини, побачите кілька тисяч самобутніх колочавських експонатів, які ознайомлюють із 300-річною історією культури та побуту місцевих жителів. На території села представлена справжня церковно-приходська школа, майстерня середини минулого століття і єдиний на Закарпатті музей історії залізниці «Колочавська вузькоколійка», яку зберегли жителі села ще з 1959 року.

14.00 – 15.00 - Обід у колибі. Коштування національних гуцульських страв

15-00 - 19-00- відвідаємо одне з найбільших та найкрасивіших озер Українських Карпат – озеро Синевир. Його ще називають «Морське око», і «Перлина Карпат». Озеро Синевир справді схоже на величезне око, якщо подивитися на його фото з супутника.

Озеро знаходиться на висоті 989 метрів над рівнем моря, його середня глибина становить 10-12 метрів, а максимальна сягає 24 метрів. З 1989 року на територіях навколо озера був створений Національний парк Синевир.

21.00 – прибуття в готельний комплекс у Воловецькому районі(поселення в 2-3- х місних номерах зі всіма зручностями ), вільна програма

 

День 3

08.00 – 08.30 - Сніданок в готелі (не включено).

09-00 – Виїзд на екскурсію

10-00 – 11-30 Село Іза. Столиця лозоплетіння України, проїжджаючи через село можна придбати різноманітні сувеніри з лози, від простих ужиткових до справжніх витворів мистецтва. Не кожен турист знає, що в с. Іза можна купити просто розкішні вироби з лози. І повірте, ми маємо на увазі не тільки звичні нам великодні корзинки, а й меблі, посуд, дитячі іграшки. Від такого різноманіття просто очі розбігаються. Самі все побачите!

Нижнє Селище (дегустація сиру). Нижнє Селище славиться тим, що тут виготовляють справжній швейцарський сир. Сир тут виробляють з екологічно чистого закарпатського молока, яке, до речі, беруть у місцевого населення, за швейцарською технологією без домішок та консервантів. Виготовляють три види сиру: “Селиський”, “Хуст” та “Нарцис Карпат”.

13-40 – 14.30 - Обід в Закарпатському кафе.

15.30 - 17.30 Продовжить нашу екскурсійну програму місто Рахів. Це справжній осередок гуцульської культури і побуту, гостинні кухарі почастують вас смачними стравами гуцульської та світової кухні, гостинні кухарі почастують вас смачними стравами гуцульської та світової кухні.Поряд з Раховом знаходиться точка географічного центру Європи - с. Ділове, яке ми також відвідаємо .1887 року тут установили кам'яний стовпчик, на якому латиною написали: «Locus Perennis Dilicentissime cum libella librationis quae est in Austria et Hungaria confectacum mensura gradum meridionalium et paralleloumierum Europeum. MD CCC LXXXVII» — «Постійне, точне, вічне місце. Дуже точно, зі спеціальним приладом, виготовленим в Австро-Угорщині, за шкалою меридіанів та паралелей, встановлений центр Європи. Рік 1887».

19.30 – прибуття в готельний комплекс (поселення в 2-3-х місних номерах зі всіма зручностями), вільна програма.

День 4

07-00 – 08-00 Прокидаємось і гарненько снідаємо;

08-00 – 08-30 Усі сідаємо в автобус і виїжджаємо на екскурсію;

09-00 – 16-00 Відвідання гори Хом'як - популярного пункту у пішохідного маршруту вихідного дня. З вершини видно сусідні гори і хребти: Синяк і Довбушанка (на північному заході), Явірник (на півночі), Ліснів (на сході), за ним хребет Рокети з Лисиною Космацькою. На південному сході видно Чорногірський масив з Говерлою.

Відвідаємо діючу полонину, де гуцули пасуть худобу: скуштуємо бринзу різного терміну виготовлення, візьмемо участь в приготуванні баноша, познайомимося з реальним побутом пастухів, технологією виготовлення сиру, насолодитись чудовими ландшафтами Верховинської долини і Карпатських хребтів - прекрасно проведемо час. Місця тут дивовижні - природа зачаровує красою!

 

16.15 – 18.15 - піша екскурсія до одного з найкрасивіших водоспадів Карпат - водоспаду Гук. Водоспад Женецький Гук розташований на висоті 900 м над рівнем моря. Утворився у післявоєнні роки в результаті повені. Вода вільно падає з висоти 13 м.

Місцеві жителі назвали водоспад Гук через шум, гул, що доноситься від нього. Ще це місце прославилося тим, що неподалік розташована резиденція колишнього президента України Віктора Ющенка. І замість стежки до водоспаду веде цілком добра дорога з шлагбаумом при в'їзді.

18-30 - Відпочинок у комфортабельному готелі. Вільний час (шашличок, спорт, розваги).

Для усіх бажаючих додаткова атракція - варіння в чанах на повільному вогні — найбільше, що подобається учасникам туру. Щоб “суп з туристів” був наваристішим додають до води різних засушених трав. Варіння чергують з купанням у прохолодній гірській річці, яка протікає поряд. Такий контраст допоможе вам зберігати тонус протягом цілого тижня та подарує незабутні враження від поїздки.
 

День 5

08-00 – 09-00 - Знову ж таки всі прокидаємось і гарненько снідаємо;

10-00 - Виселення з готелю (з речами);

Відвідання туристичного комплексу "Буковель". Тут для Вас працює оглядовий (крісельний) підйомник, який підніме на вершину гори "Буковель" висота якої 1127м над рівнем моря. На вершині гори для Вас працюватиме "Панорама-Бар", де всі бажаючі зможуть скуштувати гуцульськго "Глінтвейну" та пофотографуватися на фоні г. Говерла.

А також ми прогуляємося набережною «Карпатського моря», а саме на величезному озері «Молодості» у Буковелі. Окрім того, на березі озера з працює спа-центр «VODA CLUB». В Україні не існує аналогів такого відпочинкового комплексу. Вдень можна насолодитися відпочинком біля басейнів з підігрівом, на терасі з ергономічними шезлонгами.

13-00 – 14.00 Відвідуємо сувенірний ринок, тут надаємо Вам вільний час (Ви можете придбати цікаві сувеніри, милуватися красою водоспаду «Пробій», відвідати відомий ресторан «Гуцульщина»). Гуцульський базар - головний сувенірний ринок Яремчі, яка є одним з центрів гуцульських народних промислів. Тут можна побачити і придбати дерев'яні вази, писанки, різну керамічний посуд, шкатулки, ложки, тарілки, кухлі, скульптурки, рушники, ткані і вишиті сорочки, хутряні покривала, килими й доріжки, вироби з металу, бісеру та шкіри....

Водоспад "Пробій" є одним з найвідоміших карпатських водоспадів. Це один з найповноводніших водоспадів Карпат. Висота падіння води 8 м, кут нахилу — майже 45 %.

Через водоспад перекинули міст, заввишки 20 метрів, що служить як відпочиваючим-шанувальникам краси, що служить як відпочиваючим-шанувальникам краси, що постійно товпляться тут, так і прихильникам зануритися в стихію з висоти. Найсміливіші місцеві жителі стрибають у водоспад за гроші.

Гуцули впевнені, що місця біля гірських водоспадів мають потужну енергетику. Біля Пробію її відчуває кожен. Кажуть, тут екстрасенси набираються життєвої сили, підзаряджають свої біологічні “батарейки”. На Пруті, який має норовистий характер, чимало маленьких водоспадів - біля них легко дихається, а згодом відчуваєш, як усі проблеми та неспокій немов водою змиває…

18-00 – 19-00 Катання на теплоході у Тернополі. Ми потрапимо на «Тернопільське море» та здійснимо незабутній круїз, оглянемо чудову панораму міста, пройдемо повз острів кохання.

23.00 (орієнтовно) - повернення до Рівного (час повернення до інших міст – уточнимо індивідуально).

 

  • Туроператор має право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг, а також право заміни готелів на рівноцінні.

Назва туру

Вартість туру

Вартість туру для дітей до 12 р. та учасників АТО

Карпати на День Святого Валентина

1500 грн

1400 грн

 

У вартість туру ВХОДИТЬ:

проїзд на комфортабельному автобусі, або мікроавтобусі;

проживання в готелі 2-, 3-, 4-місні номери на вибір;
• супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
• страховий поліс (груповий);

У вартість туру НЕ ВХОДИТЬ:

Вхідні квитки, прокат, харчування, а саме:

- палац Шенборнів: загальний – 10 грн., школярі – 7 грн.;

- Мукачівський замок: дорослі - 20 грн., студенти, пенсіонери - 15 грн., діти до 14 років - 10 грн.;

- Термальні басейни Косино - 300 грн - 3 год/ дорослий, дітям до 150 см – 150 грн, дітям до 120 см – безкоштовно. Оренда шафи для одягу та цінних речей — 30 грн (можна орендувати одну шафу для кількох осіб);

- вхідний квиток озеро "Синевір" - 15 грн. діти - 5 грн.

- с. Колочава - 30 грн +9 з особи; діти 10 +9 ;

- дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний – 50 грн., школярі – 30 грн.;

- підйом канатно-крісельною дорогою на гору Буковель (в обидві сторони): загальний - 75 грн., пенсіонери і діти 6-12 років – 55 грн.

- супровід гіда – екскурсовода (г. Хом’як) – 40 - 45 грн. ;

- Водоспад Гук – 20 грн, діти – 10 грн;

- сніданок, вечеря (40-70 грн);

Особисті витрати (сувеніри і т.д.).

Вхідні квитки на різні розваги в Буковелі (купання у VodaClub, снігоходи, сноутюби, і т.д.) – розташування та інші деталі цих розваг завжди будуть у керівника групи.

 

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ:

Туроператор залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні або класом вище;

Місця в автобусі розподіляються по мірі надходження заявок на бронювання;

Туристи, котрі подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, або ж здійснити доплату за одномісне розміщення (ціну уточнити у туроператора).

Туристи повинні мати з собою зручне взуття спортивного типу, теплий одяг і захист від дощу (дощовик).

Переглядів: 686 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024