Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 06:44

Головна » 2015 » Лютий » 11 » 8 березня: Львівський вікенд для прекрасних дам, ціна від 490грн-2 дні!
13:48
8 березня: Львівський вікенд для прекрасних дам, ціна від 490грн-2 дні!

«березня: Львівський вікенд для прекрасних дам»

  • екскурсія-шпацер “Місто романтиків - Львів”

  • екскурсія “Львів перлина Європи”

  • дегустаційна прогулянка “Львів — місто з ароматом кави”

  • бариста-шоу

  • штольні кавової копальні

  • світ солодощів “Майстерня шоколаду”

  • таємне підземелля “Аптеки-музею”

  • грандіозне “Свято шоколаду” - майстер-класи, конкурси та дегустації, смачні подарунки

 

 

2 дні / 1 ніч

07.03-08.03.2015

 

 

 Подаруйте незабутній та “солодкий” вікенд прекрасній половинці!

1 день

Львівський вікенд розпочинається: зустрічаємось на вокзалі та їдемо комфортабельнимавтомобільчиком до готелю. Розміщення згідно правил готелю.
Вирушаємо на запах кави до центру Львова.

Почнемо знайомство з містом з екскурсії-шпацеру “Місто романтиків - Львів”. Одне з найгарніших міст Європи просякнуте величавою історією, ароматом кави та романтичними історіями. Ми пройдемося старовинними вуличками середньовічного Львова, які просочені любовними інтригами, романтичними зізнаннями та шекспірівськими драмами з життя простих городян і відомих сімей. Ми побачимо величний проспект Свободи з оперним театром ім. Крушельницької - улюблене місце зустрічей і прогулянок закоханих львів'ян, Італійський дворик побудований графом Яном Собеським для коханої француженки, Домініканський собор у підземеллі якого ховалася закохана Гальшка Острозька, дворик Вірменської церкви, де бився ловелас Д'Артаньян. Ми пройдемося маловідомими двориками для поцілунків і місцями, де закохані загадують бажання, про які знають тільки львів'яни і побачимо ще дуже багато цікавого.

Дізнаємося одну з багатьох таємниць Львова - історію таємної спільноти алхіміків і лікарів Львова, які у своїх прихованих лабіринтах готували «напій життя». Про це та багато іншого розповість Музей-аптека - перша аптека Львова, яка у своєму приміщенні і підземелля зберігає багато таємниць, секретів та історичних коштовностей (вх.квитки додатково).

Після чого, ми здійснимо променад по проспекту Свободи, починаючи від пам'ятника Адаму Міцкевичу. Закінчимо променад, або як прийнято говорити у Львові - «шпацер», біля видатного театру Опери та балету ім. С.Крушельницької.

По закінченню екскурсії пропонуємо Вам піднятися на найвищий оглядовий майданчик Львова - міську Ратушу, звідки весь Львів проглядається як на долоні.

 

Ознайомившись зі Львовом поринаємо у головне дійство цих вихідних — VІІІ Національне Свято шоколаду — кожен зможете поласувати улюбленим десертом, прийняти участь у цікавих заходах, відвідати змагання різьбярів по шоколаду та показ вишуканого вбрання виготовленного з шоколаду.

Якщо Ви вже закохались у Львів і бажаєте пізнати його ще більше — екскурсія-феерія “Нічна варта Львова” для Вас. Бургомістер розповість про маловідомі факти та легенди Львова, а також, під світло ліхтаря, проведе вуличками та двориками, які самостійно знайти майже неможливо. (опл.додатково).

Тих, хто втомився та зголоднів, запрошуємо у найвідоміші ресторації: “Криївка”, “Мазох кафе”, “Гасова Лямпа”, а також “хмільні” пивоварні та “запашні кавярні та кондитерські”.

 

2 день

Сніданок в готелі. Виселення з номеру.

Сьогодні Вас чекає день не менш цікавий.
Пішохідна екскурсія "Львів перлина Європи" - ми пройдемо вулицями, забудова яких проходила в часи правління "старенької" Австро-Угорщини - вул.Коперника з палацом Потоцьких, Картинна галерея, Оссолінеум (тепер бібліотека ім В.Стефаника), помпезний "Галицький Сейм" (в даний час - головний корпус Університету ім.І.Франка), Будинок Вчених. Також ми зможемо піднятися на Святоюрську площа, де нашому погляду стане головна святиня Української Греко-Католицької Церкви - бароковий собор св. Юра.

Не можливо побувати у Львові та не дізнатись чому Львів вважають Батьківщиною кави у Європі. Про це ми дізнаємось під час дегустаційної прогулянки “Місто з ароматом кави”. "Кава сприяє пробудженню духу і почуттів" - так говорили в давнину. Місто, яке обплутане павутиною історії і терпким ароматом кави немислиме без кав'ярень, їх затишку і відчуття, що тут зупиняється час.

Під час екскурсії ви дізнаєтесь як з'явилася кава в Європі і чому Львів вважають батьківщиною кави. Почуєте багато цікавих історій, пов'язаних з цим магічним напоєм, відвідайте майстер-клас справжнього бариста і продегустуєте найпопулярніші види львівської кави.

Ми пройдемося підземними штольнями в яких, прямо під площею Ринок, добувають кавові зерна, а піднявшись «на поверхню» зможемо придбати свіжо обсмажені зерна найрізноманітніших видів.

Знову повертаємось до “шоколадної казки” “Свята шоколаду” для того, щоб придбати солодкі сувеніри своїм близьким та друзям, та відправити унікальну львівську листівку з присмаком шоколаду у “Шоколадній пошті”.

Дуже жаль, але вікенд у Львові підходить до кінця. Переїзд на вокзал та від'їзд додому.

 

 

 

Проживання
(2-х містні номери «Стандарт”,
можливе 3-х місне розміщення)
Готель «Цісар» 2*

центр Львова

без сніданку

490

Готель «Гелікон» 2*

15 минут от центра

зі сніданком

590

Готель «Преміум» 2*

10 минут от центра

зі сніданком

645

Готель «Наталія 18» 3*
центр Львова

зі сніданком

745

Готель «Відень» 3*

центр Львова

зі сніданком

760

Готель «Дністер» 3*

центр Львова

зі сніданком

795

Готель «Ріус» 4*

центр Львова

зі сніданком

895

 

 

У вартість включено:

- Проживання в готелі зі сніданками

- Індивідуальний трансфер до готелю

- Супровід гіда-екскурсовода

- Екскурсійна програма:

Екскурсія-шпацер «Місто закоханих - Львів»
* Пішохідна екскурсія «Львів перлина Європи»
Дегустаційна прогулянка “Місто з ароматом кави”

* бариста шоу

 

А також:

* Підземелля кавової шахти

* Світ солодощів «Майстерня шоколаду»

таємниче підземелля “Аптеки — музею”

* шоколадна феєрія “Свято шоколаду”

 

Переглядів: 670 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024