Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 13:37

Головна » 2015 » Грудень » 14 » Львів на РІЗДВО!
12:21
Львів на РІЗДВО!

Різдвяна Екскурсія Львів 1299-грн.

На Різдвяні свята, у Львові чутно пісні колядників, проходять вуличні вертепи, святкові концерти і безліч ярмарків та фестивалів. Тут можна придбати вироби традиційних ремесел й досхочу поласувати різдвяними смаколиками.

День 1

5 січня . Зустріч групи. Поселення після 14.00 ( або за домовленністю ).

 

Оглядова - автобусна екскурсія 3 год.

Найдовша вулиця міста - Городоцька, неоготичний костел Ельжбети - візитна картка міста. Відвідування Собору Св. Юра - пам'ятник епохи бароко та найбільша святиня міста.Відвідування парку-гори "Високий Замок" - панорама Львова - огляд міста з висоти пташиного польоту.Личаківський цвинтар з кінця XVIII ст.  став місцем  захоронення міської еліти . Під час екскурсії ви зможете побачити могили відомих українських та іноземних діячів історії ,політики та культури , старовинні сімейні склепи , незвичні скульптури та багато цікаво з історії міста. Личаківське кладовище вважається одним з найкрасивіших у Європі ,аналог знаходиться у Франції.

Обід.

 

Пішохідна екскурсія по історичній частині Львова 3 год.

Ви побачите: площа Ринок- це серце міста, своєрідний музей під відкритим небом. Всі будинки на цій площі є пам'ятками архітектури XVI-XX ст. Католицький костел з каплицею Боїмів. У вірменському кварталі сфотографуєтеся біля єдиного в світі пам'ятника «Риба, яка усміхається» ,Порохову Вежу та Дзвіницю Корнякта.

А в єврейському кварталі - Дім легенд і зруйновану синагогу.

 

Факультатив .

З колєжанкою  на  філіжанку!

Ви поринете у  300 річну львівську кавову історію. Дізнаєтесь більше про культуру споживання цього напою  . Адже поява сучасних традицій пиття кави у Європі ,напряму зв`язана з нашим містом . Екскурсія проходить по середньовічній частині Львова там, де знаходяться кав'ярні з інтер'єрами австрійських  часів: "Синя пляшка", в якій можна відчути атмосферу Львова часів Австро-Угорщини і одна з найстаріших кав'ярень Львова – «Віденка». «Львівська копальня кави» - єдина в світі копальня , де на очах у відвідувачів каву видобувають з-під площі Ринок. Львівська кава народжується тут. Під час прогулянки в одній із затишних кав`ярень,ми проведемо Вам дегустацію запашної кави та  відкриємо  секрети львівських рецептів .

Вартість 80 грн

 

Вечеря. Самостійний доїзд в готель. Ночівля.

День 2

6 січня.Сніданок.

Австрійський Львів пішохідна екскурсія

Площа Марійська, аптека і пасаж Міколяша, палац Потоцьких - колишня резиденція графа Альфреда Потоцького; Картинна галерея, бібліотека ім. Стефаника ("осолінеліум"). Будинок Головної пошти; Університет ім. І.Франка - колишній Галицький сейм та Будинок Вчених - колишнє благородне казино і один з найгарніших і архітектурно довершених будинків Львова. Площа Григоренка, Кам'яниця Рогатина - колишнє управління залізниці, проїзд Крива Липа (колишній пасаж Гаусмана). Готель "Жорж" - один з найстаріших готелів Львова,

 

Обід. Вільний час.

Свято Пампуха!!! У Львові в рамках Різдвяних святкувань проводиться свято присвячений традиційної їжі для багатьох народів - "пампушку". У програмі свята: різдвяний парад, розіграші лотерей, конкурс вертепів, святкові концертами від груп і безліч різноманітних сюрпризів.

 

Факультатив.

 

Ввечері запрошуємо на Різдвяну вечерю  з 12 страв з колядниками та справжнім українським Вертепом (230 грн.с чол.). Ночівля.

 
День 3

7 січня.Сніданок.

Виселення з хостела або готеля (речі можна здати в центрі в камери схову).

Шевченківський гай - місце де можна не тільки побачити,але й доторкнутись до історії  наших предків. В цьому затишному місці,посеред парку розмітився музей під відкритим небом. Прогулюючись його стежками,можна зблизька роздивитися та зайти до осель,в яких ніби все лишилося від давніх часів . Важко уявити,але все що бачиш зроблено з дерева! В цьому місці зібрані різні типи будинків населення Західної України періоду 17-19 ст. Бойківщина та Лемківщина широко представленні у таких об`єктах  як – житлові  будинки,стайні,пивниці,церкви та навіть дитяча школа. Спеціально для відвідувачів відтворені побут та традиції українців.Щорічно проходить Фестиваль "Спалах Різдвяної Зірки" -вертепи, колядки, святкові гуляння до яких можна приєднатися після екскурсії .Повернення в центр.

 

Обід в кафе.

 

Вільний час для прогулянок по місту, де проходитиме щорічний "Різдвяний ярмарок" та святкові концерти.

Для любителів покататися на ковзанах,щороку в серці нашого міста - на площі Ринок функціонує ковзанка до пізнього вечора.

Трансфер на автобусі до вокзалу.

 
Вартість туру

Дорослі - 1299грн

У вартість включено

У вартість включено:

-Проживання в готелі 2 доби

-2 сніданки,3 обіди  

-Транспортне обслуговування автобусом (1день 3 год,3 день-трансфер,згідно програми)

-Екскурсійне обслуговування професійним гідом 3 дні згідно програми.

-Вхідні квитки у музеї: Шевченківський гай, Личаківський цвинтар.

Страхування

 

У  вартість НЕ входить:

-Факультативи

-Проїзд в міському транспорті

-Особисті витрати

Переглядів: 639 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024