Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 05:13

Головна » 2014 » Лютий » 12 » Не дитячі канікули – секрети Голандії
00:20
Не дитячі канікули – секрети Голандії
Не дитячі канікули – секрети Голандії


У вартості три європейські столиці: Берлін, Амстердам та Варшава
Можливість відвідати колоритніші: Заансе Сханс та Воленсдам

+

Найпікантніша вечірня екскурсія «Спокуси червоних ліхтарів»
та 
ВЕСНЯНЕ ЧУДО – ПАРК МІЛЬЙОНІВ КВІТІВ «КОЙКЕНХОФ»


Вартість туру: 235 € + 350 грн. 


Дати виїздів: 06.02, 23.03, 04.05*, 31.05
1 день
07:30 – збір групи на  ж/д вокзалі м.Львів. 
08:00 - виїзд
Переїзд  на територію Польщі.
Ночівля в транзитному готелі. 

2 деньСніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до Берліну. 
Запрошуємо на оглядову екскурсію містом. 
Піша оглядова екскурсія по Берліну. Його з упевненістю можна назвати одним з найдивовижніших та найяскравіших міст Європи. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше неминуче потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму. Колишня столиця Пруссії, «Третього Рейху», НДР а нині – об'єднаної Німеччини, місто театрів і музеїв, «полігон архітектури». Прекрасні парки та величні барочні замки створюють неповторну атмосферу і нагадують про його велич. Рейхстаг та Бранденбурзькі ворота, Берлінська стіна, Александрплац та Кафедральний собор.
Вільний час. Можливість відвідати:
- Музейний острів в Берліні -  один самих з вражаючий об'єктів Культурної спадщини ЮНЕСКО.
На території острова знаходиться п'ять музеїв, а саме, Музей Боде, Пергамський музей, Стара національна галерея, Старий музей і Новий музей. У кожному з цих місць зберігаються численні колекції предметів мистецтва. У залах Музейного острова легко зрозуміти і вивчити історію, перейнятися атмосферою переломних моментів минулого цивілізації.
- Берлінський зоопарк Тіргартен
-  Ка-Де-Ве - один з найбільших торгових центрів світу.
21:30 - збір групи.
Нічний транзит на територію Голландії. 

3 деньПрибуття в м.Амстердам.
Запрошуємо на оглядову екскурсію столицею Нідерландів. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Центральна площа Дам, Королівський палац, знаменитий амстердамський залізничний вокзал, побудований на дев’яти тисячах паль, музей Мореплавання та пришвартований біля нього вітрильник Ост-Індійської компанії «Амстердам», знаменитий плаваючий квітковий ринок, площа Рембрандта, музей Мадам Тюссо та музей Ван Гога, старовинна архітектура та чудова пишність водних каналів Амстердама забезпечать Вам незабутні враження від міста.
Поселення в готель.
Вільний час. Пропонуємо факультативні екскурсії: 
 «Весняний  рай - королівський парк Койкенхоф» (25 €)  Восьме чудо світу! Тут із квітів зроблені не клумби, а річки небаченої красоти. Тюльпани, бузок, незабутки, лілії, троянди...а яких кольорів! Червоні, жовті, сині, в полосочку, лілові, білі. Кокенхоф — це чарівне місце, де обов'язково необхідно побувати! ВІДВІДАТИ ЦЕ ДИВО МОЖНА ТІЛЬКИ ВЕСНОЮ !!!!
Вечірня екскурсія «Спокуси червоних ліхтарів» (35 €)  - Ви відвідаєте Квартал Червоних ліхтарів ... Жриці кохання, кофешопи і вулиці старого міста. Під час цієї екскурсії найпікантніше і шокуюче стане доступніше.  Цей район називається "Валлен". Один з найстаріших і колоритних в місті. Архітектура 17го століття, "Коричневі" кабаки, де гуляли ще Ост-Індські моряки, Будинки веселощів - все це існує тут і донині. Музей сексу - цікаві та шокуючі експозиції, а також веселі механічні інсталяції не залишать байдужим нікого. З настанням темряви у вітринах підсвічених червоним світлом з'являється краща зміна представниць найдавнішої професії з усіх куточків Європи і навіть світу. Ви побачите шоу, яке бадьорить кров та будить найпотаємніші бажання. А в кінці екскурсії бажаючі завітають до одного з найбільших кофе шопів, де можна розслабитись та спробувати те, що дозволено тільки в Нідерландах. (Увага! Дану екскурсію можуть відвідувати тільки повнолітні 18 +)
Ночівля.

4 деньСніданок. Виселення з готелю.
Для бажаючих пропонуємо екскурсії: 
«Голландська ідилія» (65
 
€) - тематична екскурсія , що включає відвідання двох чарівних містечок на півночі Голландії : Заансе Сханс та Воленсдам. Заансе Сханс – музей під відкритим небом , справжнє голландське село. Тут неспішно крутяться  млини , ріка Заан гордо дарує свої води  Північному морю, кожен закуток, кожен будиночок хранять  історію голландського ремесла. В  традиційних зелених  будиночках Вам відкриють секрети виготовлення твердого сиру – національної гордості Нідерландів, а також підберуть для вас пару  ексклюзивних  голландських туфель – кломпів. Непорушна тишина, чистота , неймовірні пейзажі, аромат свіжовипеченого хліба подарують відчуття абсолютної гармонії .  Запах моря нас приведе в  містечко Волендам  - рай для рибалок та мореплавців.  Мальовнича бухта з десятками білосніжних та пурпурових парусів  гостинно зустріне Вас при в’їзді в місто. Основною ж гордістю Волендаму  являється оселедець,приготований по старовинній рецептурі і продегустувати хоча б один із його видів Ваш прямий обов’ язок.
Прогулянка на кораблику по Амстердаму + ювелірна фабрика (20 
€) -  щоб там не говорили, але Амстердам треба дивитися з води. Можна довго гуляти містом, відвідувати музеї і сидіти в кофешопах, але якщо ви не прогуляєтесь хоча б раз на кораблику по каналах Амстердама, то повного відчуття Амстердама у вас не вийде. Не дарма ж Амстердам прозвали "північною Венецією"! 
Вже більше як 400 років Амстердам відомий як «столиця діамантів». Всесвітньо відома техніка огранки діамантів була винайдена саме тут. «Gassan Diamonds» - старовинна ювелірна фабрика, що знаходиться в самому центрі Єврейського кварталу. Ви дізнаєтеся про різні сорти алмазів, за якими параметрами вони класифікуються і що впливає на їх цінність. Вам відкриється унікальна можливість зблизька побачити і розглянути ці «блискучі камінці», а за бажанням і придбати ексклюзивні ювелірні вироби з ними.
У вільний час рекомендуємо відвідати, один з багаточисельних музеїв Амстердаму:
Музей Ван Гога; Музей Рембранта; Музей мадам Тюссо чи музей Немо, та ще раз поринути у вечірнє життя міста, що ніколи не спить. 
22:00 - збір групи. Нічний переїзд на територію Польщі.

5 деньПрибуття в Варшаву. 
Оглядова екскурсія столицею Польщі. 
Місто, яке дуже гармонійно поєднує дух старовини і сучасність, відкрите для людей різних культур і вікових категорій – такою, мабуть, і має бути столиця. Тут ви прогуляєтесь Середмістям, по  Замковій площі з її головною окрасою – величним Королівським замком,  унікальною бароковою колоною Сигізмунда  ІІІ Вази, сусідні вулиці зачарують своїми будівлями, а особливо костелами. Неможливо не побачити Палац культури і науки – найвищу будівлю Варшави, пальмове дерево посеред вулиці головної вулиці міста.
Поселення в готель. 
Вільний час.
Ночівля.

6 деньСніданок.
Виселення з готелю.  По дорозі відвідання супермаркету «Tesco», останні покупки це завжди добре, а тепер можна і додому …

Переїзд на територію України.
17:30 - орієнтовне прибуття у м.Львів.


У вартість програми включено:
- проїзд автобусом євро-класу;
- проживання в готелі стандарт класу;
- харчування ВВ – сніданки;
- екскурсії по програмі;
- супровід керівника групи.

У вартість програми не включено:
- консульський збір: 35  € + 250 грн.;
- страховка (орієнтовно 5 €).
Переглядів: 738 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024