Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 11:08

Головна » 2017 » Липень » 4 » Карпати з підкоренням 5-ти вершин + озеро Несамовите 2017 р.
14:22
Карпати з підкоренням 5-ти вершин + озеро Несамовите 2017 р.

Карпати з підкоренням 5-ти вершин

+ озеро Несамовите 2017 р.

3 дні / 2 ночі

УВАГА!Задля покращення рівня послуг у цьому сезоні:

  • Проїзд до Карпат здійснюємо через Львів по новій, рівній трасі, відстань більша, проте по часу швидше і дорога туристам проходить на багато легше;

  • Підбираємо найкращий транспорт під тур, адже далеко не кожен автобус зможе піднятися по гірському серпантину до місця, звідки розпочинається сходження на Говерлу;

  • Організовуємо незабутні веселі посиденьки туристам ввечері;

  • Проживання у гарних, комфортабельних номерах;

 

Дата виїзду:

  • 28-29-30 липня

 

Виїзд з РІВНОГОта ЛЬВОВА (ОКРІМ ТОГО забезпечуємо безкоштовний трансфер на посадку в тур з міст: ДУБНО, СЛАВУТА, ОСТРОГ, НЕТІШИН).

Також можемо забезпечити безкоштовний трансфер з міста ЛУЦЬКА (ВІД 6 ОСІБ)

Програма подорожі:

Iдень:

04.30 -Виїзд з м. Здолбунів.

05.00 - Виїзд з Рівного (ТЦ «Покровський» біля квіткового магазину).

08-00 - Виїзд зі Львова (біля готелю Львів).

Час та місце виїзду з інших міст уточнимо індивідуально.

08.00-08.30 – Зупинка у с. Дружба (сніданок, туалет).

09.30 – 11.30 - Огляд унікальних місць м. Галич – Галицький національний природний парк (екскурсія по туристичному комплексу з дендропарком, це найкращий відпочинок, поєднаний з природою. Окрім приємного перебування серед мальовничої природи і чистого повітря, тут можна заслухатися пташиним співом, пройтися стежкою із водяного вольєра до іншого та поспостерігати за життям диких тварин. Знаходиться неподалік маленького провінційного містечка Галич – колись величної столиці могутнього королівства Галичини.

 


13.00 - 13.15Прибуваємо до Яремче. Яремче — місто з безліччю дивовижних природних формацій – водоспади, круті скелі, віковічні ліси, відкриті пішохідні маршрути будь-якої складності, гуцульська культура – постійно діючий ярмарок, виставки народних промислів та ремесел, колоритні гуцульські фестивалі, традиційна кухня майже у кожному закладі!

13.15 – 13.45 – обід на свіжому повітрі (за бажанням туристів);
13.45 - 16.30 - Екскурсія на скелі Довбуша - «Таємничий світ скельного міста» (вх. квитки опл. додатково) (висота до 30 метрів). Хаотично розташовані групи каменів, де згідно легенді, ховав своє золото і коштовності Олекса Довбуш. Стежка Довбуша може і не розкаже вам все про ватажка карпатських опришків, проте дасть уявлення про те, де в середині XVIII століття, вірогідно, була схованка повстанців. До того ж, тут просто приємно блукати: лісисті схили, неосяжні валуни, порослі яскраво-зеленим мохом, свіже повітря, насичене запахом хвої, тиша і неймовірні краєвиди.

16.45 – 17.15 – Безкоштовна дегустація пива в селі Микуличин. Відкрита у 2002 році броварня варить пиво натуральним способом, випускаючи його під торговою маркою “Гуцульське”.Бродить “Гуцульське” протягом 7 днів і ще 14 днів дозріває. Тут варять Медове та Темне, Світле “Ювілейне” та Біле “Гуцульське”. Мед, до речі, для Медового пива беруть з власної пасіки.


 

17.45 – 19.00 – Автобусна екскурсія до одного з найкрасивіших водоспадів Карпат- водоспаду Гук.Однокаскадний 15-метровий красень зручно почуває себе в оточенні густого лісу та кам’янистих Ґорґанських гір. Розташований у заповідному урочищі Женець на однойменній ріці.До Гуку просто доїхати і просто дійти: це один з небагатьох карпатських водоспадів, до якого веде хороша асфальтована дорога. Щоправда, її всього 3 км, а ще 3 км доведеться йти ґрунтовою, дещо розмитою дощами. Гук — високий та витончений, влітку не пересихає, а взимку вкривається масивними бурульками, тому за будь-якої погоди чи пори року заходьте до нього в гості!

19.15 — Поселення та відпочинок у комфортабельному готелі, де увечері зможемо відпочити та зарядитися енергією для наступного дня. Вільний час (мангальчик, бесідка до Ваших послуг).

*Для усіх бажаючих додаткова атракція - варіння в чанах на повільному вогні — найбільше, що подобається учасникам туру. Щоб “суп з туристів” був наваристішим додають до води різних засушених трав. Варіння чергують з купанням у прохолодній гірській річці, яка протікає поряд. Такий контраст допоможе вам зберігати тонус протягом цілого тижня та подарує незабутні враження від поїздки.

IIдень:

05.30 - Прокидаємося і гарненько снідаємо. (Сніданок не входить у вартість).

06.00 – Усі сідаємо в автобус і виїжджаємо на екскурсію.

07:30- 19:00 –Сходження на П’ЯТЬ вершин Українських Карпат, а саме на гори: Говерла (2061 м.), Брескул(1912 м.), Пожижевська (1822 м.), Данціж(1848 м.), Туркул (1933 м.) + озеро Несамовите (1750 м.).

З величезним прапором ми підкоримо Говерлу, та усі разом заспіваємо гімн України. Таке запам’ятається на все життя. Пройдемося по Чорногірському хребту по решта 4-х вершинах та на завершення відвідаємо озеро Несамовите, одне з найвищих озер розташованих в Українських Карпатах.

20:30 - Приїзд до місця поселення. Вільний час.

* Для усіх бажаючих ще одна додаткова атракція -тепер у наших туристів з'явилася унікальна можливість відвідати самі важкодоступні куточки Карпат, в тому числі і вершини гір з дивовижно красивими полонинами. Джипінг в Карпатах - це екстремальний вид відпочинку та туризму, що полягає у подоланні туристичних маршрутів по бездоріжжю на автомобілях (джипах та позашляховиках). У цих захоплюючих поїздках може взяти участь будь-який, у кого є спрага до пригод, і бажає отримати незабутні враження.

 

IIIдень:

08.00 – 09.00 - Знову ж таки всі прокидаємось і гарненько снідаємо.(Сніданок не входить у вартість).

09.30 — Виселення з готелю (з речами);

10:00 – 12:00Відвідання туристичного комплексу «Буковель». Тут для Вас працює оглядовий (крісельний) підйомник, який підніме на вершину гори «Буковель» висота якої 1127 м. над рівнем моря. На вершині гори для Вас працюватиме «Панорама-Бар», де всі бажаючі зможуть скуштувати гуцульського «Глінтвейну» та пофотографуватися на фоні г. Говерла; А також ми прогуляємося набережною «Карпатського моря», а саме на величезному озері «Молодості» у Буковелі. Окрім того, на березі озера працює спа- центр «VODA CLUB». В Україні не існує аналогів такого відпочинкового комплексу. Вдень можна насолодитися відпочинком біля басейнів з підігрівом, на терасі з ергономічними шезлонгами.

 

До Вашої уваги Буковельські гірки - абсолютно нова екстремальна розвага для всіх любителів яскравих вражень. Це зіплайн, підвішаний на канатах між деревами, з підйомами, спусками і крутими віражами. Канатний парк підходить як для дітей, так і для дорослих. Довжина "Roller Coaster zipline" становить понад 200 м на висоті до 6 м. Відвідавши "Буковельські гірки", Ви отримаєте море крутих і незабутніх емоцій.

 

Гадаємо, що усім буде цікаво спробувати політати. Для тих, хто любить гострі відчуття і надлишок адреналіну в крові, пропонуємо нову розвагу – повітряний екстрим ZipLine. Установка складається із зони старту і зони фінішу з гальмівним пристроєм, натягнутого між двома пунктами несучого тросу, спеціального спорядження, яке переміщається по тросу разом з людиною. Старт: вершина 2а; фініш: 2 паркінг, 5 поверх!

12.30 - 13.00Купівля гуцульського пива та сиру в селищі Микуличин.

13.00 — 14.00 Обід у місцевому кафе (за бажанням туристів);

14.00 – 15.00 - відвідуємо Яремчанський сувенірний ринок, тут надаємо Вам вільний час (Ви можете придбати цікаві сувеніри, милуватися красою водоспаду «Пробій», відвідати відомий ресторан «Гуцульщина»). На ринку Ви можете придбати різьблений кухоль, теплі в’язані шкарпетки з вовни, глиняний сервіз ручної роботи, традиційну вишиванку чи навіть теплий ліжник — все, чим багаті Карпати. Води Прута спадають вниз з висоти 8 метрів. Більшість карпатських водоспадів можна роздивитись лише з річкових долин, а Пробій — з усіх можливих ракурсів. Наприклад, можна спуститись до самого водоспаду зі сторони ярмарку. Якщож Вас цікавить архітектура Карпатського краю, «Гуцульщина» — чудовий приклад: збудований без жодного цвяха ресторан, ззовні оздоблений філігранною різьбою, відображає класичні для тутешніх місць архітектурні форми.

19.00 – повернення до Львова (орієнтовно).

22.00 – 22.30- повернення до Рівного (орієнтовно).Час та місце повернення до інших міст уточнимо індивідуально.

 

Туроператор має право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг, а також право заміни готелів на рівноцінні.

Назва туру

Вартість туру

Вартість туру для дітей до 12 р. та учасників АТО

Карпати з підкоренням 5-ти вершин

+ озеро Несамовите 2017 р.

 

1000 грн

950 грн

 

У вартість туру ВХОДИТЬ:

проїзд на комфортабельному автобусі, або мікроавтобусі;

проживання в готелі 2-, 3-, 4-місні номери на вибір;
• супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
• страховий поліс (груповий);

У вартість туру НЕ ВХОДИТЬ:

Вхідні квитки, харчування, а саме:

- Національний природній парк м. Галич – 20 – дор., 10 – діти

- Скелі Довбуша – 20 грн, діти – 10 грн;

- Водоспад Гук – 20 грн, діти – 10 грн;

- екологічний збір та послуги професійного екскурсовода - г. Говерла;

- Абонементи на підйомники в Буковелі дор 105 грн, дит 75 грн;

- сніданок, вечеря (50-100 грн);

Особисті витрати (сувеніри і т.д.).

Вхідні квитки на різні розваги в Буковелі.

 

 

Переглядів: 901 | Додав: ditur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024