Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 08:57

Головна » 2017 » Лютий » 16 » Грузинська молитва - стежками Святої Ніни
13:51
Грузинська молитва - стежками Святої Ніни

Грузинська молитва - стежками Святої Ніни

Маршрут: Київ - Тбілісі - Телаві - Кварелі - Сігнагі - Давід Гареджа - Мцхета - Ананурі - Боржомі - Ахалцихе - Вардзія - Тбілісі - Київ

Дати виїздів

 
Лютий
25
Березень
25
Квітень
15
 
тип харчування ціна туру з перельотом             ціна туру з автобусним переїздом
 ВВ  555 €                455 €
 НВ  615 €                515 €

1 ДЕНЬ
09:30 - Збір групи в міжнародному аеропорту Києва (Бориспіль).
11:25 - Виліт до Тбілісі.
16:15 - Прибуття до Тбілісі.
Зустріч в аеропорті, трансфер, поселення в готель.
Оглядова екскурсія вечірнім Тбілісі, вечеря в ресторані.
Повернення в готель.

Вечірній Тбілісі, старе місто

2 ДЕНЬ
Сніданок, виселення з готелю.
Переїзд до Кахетії.
Ми відвідаємо: Місто-фортецю Уджарма (тут збереглася одна з найстаріших церков на території Грузії), Монастирі - стара і нова Шуамта, Монастир Ікалто, Кафедральний собор Алаверді. Після цього ми матимемо можливість пройтися вулицями міста Телаві

Можна відвідати палац князів Чавчавадзе - Цинандалі ( 10 €). Ми дізнаємося чим це місце привернуло до себе увагу Олександра Пушкіна, Михайла Лермонтова, Олександра Дюма Старшого, а також багато інших цікавих особистостей XIX сторіччя. Родзинкою екскурсії буде дегустація найкращого вина Цинандалі.

Наступним пунктом призначення буде церква Архангела в старовинній столиці Кахетії - Гремі. Також ми встигнемо відвідати монастир Некресі та пройтися вуличками міста Кварелі, яке вважається центром грузинського виноробництва.

Можна відвідати унікальний винний льох довжиною у 7,5км - Тонель (від 10 €). Сапераві, Крахуна, Ркацителі, Кінзмараулі - все це чекає на нас вже під час дегустації! Приємним сюрпризом буде самостійне приготуванні найкращих ласощів Грузії - Чурчхели (за бажанням).
Поселення в готель в місті Сігнагі.

палац князів Чавчавадзе - Цинандалі

3 ДЕНЬ
Сніданок, виселення з готелю.
Пішохідна екскурсія містом кохання - Сігнагі.
Сігнагі - маленьке, але дуже красиве містечко в Кахетії, яке не дарма називають містом закоханих, в цьому місті РАЦС працює цілодобово. У будь-який час доби можна укласти шлюб з коханою людиною. Зі стін міста розкриваєься захоплюючий краєвид на Алазанську долину.

Ми відвідаємо: монастир Бодбе і джерело Св. Ніни, Монастир Манаві, комплекс Давида Гареджа.
Повернення в Тбілісі, поселення в готель.
Вільний час для прогулянки вечірнім Тбілісі.

Можна відвідати сірні лазні ( 28 €). Тут можна приємно зняти втому після насиченого дня. Є можливість побувати там, де теплі джерела б'ють з-під землі, а вода з сірководнем піде Вам на користь. На честь теплиих джерел і було назване славетне місто Тбілісі, адже слово "тбілі" в перекладі з грузинської мови означає "теплий".
Повернення в готель. Ночівля.

місто кохання - Сігнагі

4 ДЕНЬ
Сніданок в готелі.
Екскурсія містом Тбілісі.
Ми відвідаємо: Собор святої Трійці (богослужіння проводиться католикосом-патріархам всієї Грузії), церкву Метехі, Сіоні, одну з найстаріших церков Грузії - Анчісхаті (усі основні святині Тбілісі). Музей мистецтв Грузії (фонд церковної спадщини) - широкі зали музею є оселею для шедеврів Грузинської гордості. Тут налічується 140 тис. одиниць витворів мистецтва, серед яких ми побачимо такі: Ніко Піросмані - "Гульня в виноградній альтанці", Ілля Єфимович Репін - Великий князь Володимир Олександрович Романов, Воскресіння Лазаря - грузинська емаль XII сторіччя та інші. Окрім грузинських проектів, тут можна побачити приклади східного, російського та європейського мистецтва.
Можна відвідати монастир в Бетанія ( 15 €). Трапеза в монастирі чи пікнік в лісі включено до вартості екскурсії. Визначитись можна за бажанням, залежно від погодних умов.
Повернення в готель. Ночівля.

Собор святої Трійці, Тбілісі

5 ДЕНЬ
Сніданок в готелі.
В цей день ми відвідаємо: м. Мцхета і середньовічний комплекс Ананурі. На нас чекає надзвичайно цікава пригода в світ середньовіччя. Стіни цього міста запрошують усіх подорожуючих та любителів історії. Також це свято краси, яке природа подарувала цьому чудовому місцю. Високі гори зливаються з кришталево-чистим озером Жинвалі. Всередині міста, у самому центрі, знайшов собі місце середньовічний монастир - Ананурі, до якого ми з Вами обовязково завітаємо та насолодимося його красою!

Ми завітаємо до старовинної столиці Грузії - міста Мцхета, яке ми оглянемо з висоти пташиного польоту, здійнявшись на одну з головних памяток міста - Джварі! Звідси відкривається чаруюча панорама на місто Мцхета. На місці злиття двох рік, Кура і Арагві, збудовано місто, яке називають другим Ієрусалимом. Головною його памяткою є Светіцховелі. Саме тут зберігається одна з головних святинь християнства - хітон Господній!
Повернення в готель. Ночівля.

Грузія, Мцхета середньовічний комплекс Ананурі

6 ДЕНЬ
Сніданок, виселення з готелю.
Переїзд до Ахалцихе. Поселення в готель.
В цей день ми відвідаємо: Болніський Сіоні, монастирський комплекс - Вардзія та Зелений монастир.
Спершу ми під'їдемо до храму, який називається Болніський Сіоні - перший храм Грузії. Він відомий тому, що історія храмової архітектури почалaся саме з нього. Саме тут ми побачимо стіни, на яких написано найперші слова грузинською мовою і відчуємо, свого роду, захоплюючу таємничість.
Переїзд до Вардзії.
Вардзія - це середньовічне місто, яке висічене в скелі. 
На перший погляд це скельна стіна, яка володвє магічною красою. Але під'їхавши ближче, ми бачимо, що це місто-печера. Воно має багатовікову історію, яка починається з XII століття.
Тут ми побачимо незлічені печери, які знаходяться на 13 рівнях; вертикальні ходи і підземні тунелі; діючий монастир і безліч церков. Відомі фрески з зображенням цариці Тамари, що розповідають про історію всієї Грузії. 
Переїзд в Зелений монастир - один з найстаріших чоловічих монастирів на території Грузії, який привертає увагу паломників з усього світу своїм релігійним значенням. Монастир є базилікою, яка відображає точність побудови будівель IX-X сторіччя. Відразу за базилікою течуть джерела зі святою водою. Сьогодні Зелений монастир є одним з найбільш шанованих місць у цілій Грузії.
Повернення в готель. Ночівля.

монастирський комплекс - Вардзія Зелений монастир

7 ДЕНЬ
Сніданок, виселення з готелю.
Ми прямуємо до монастиря Сафара.
Переїзд до Тбілісі.
Трансфер в аеропорт.
16:30 - виліт.

У вартість входить:

  • Трансфер: аеропорт - готель - аеропорт;
  • Транспортне обслуговування відповідно до програми;
  • Проживання в готелях 3* за концепцією BB (в містах Тбілісі,Сігнагі);
  • Вартість зазначених у турі екскурсій;
  • Екскурсійне обслуговування відповідно до програми;
  • Послуги ліцензійованих гідів;
  • Вхідні квитки за основним екскурсійним маршрутом;
  • Міжнародний авіапереліт.

У вартість не входить:

  • Додаткові екскурсії;
  • Доплата за одномісне розміщення 20 € за добу.

*У випадку автобусного переїзду буде змінено дати туру та кількість днів.

Переглядів: 684 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024