Наша адреса-35700, Рівненська обл. м. Здолбунів, вул.Шкільна 44б.  інфо: (093) 7561700, (067) 5966388                              
Меню сайту
погода


Наше опитування



Партнери












Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 11:52

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Будапешт - вечірня казка Європи!
09:27
Будапешт - вечірня казка Європи!

Будапешт - вечірня казка Європи!

     

 
Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
13, 29 4, 18 8, 22, 29 13, 27 3, 17, 23 7, 21 12, 26 9, 23 7, 14
 

 * - зміна програми туру та вартості

УВАГА! ШОПІНГ В ПРОГРАМІ ТУРУ!

День 1

Львів. 20:30 - збір групи на залізничному вокзалі.
21:00 - виїзд зі Львова. Нічний переїзд.

День 2

Прибуття в Будапешт.
Оглядова екскурсія по Будапешту. Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси ... Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд ... і це не все, що чекає Тебе в Будапешті. Вільний час.

Sentendre

Рекомендуємо:
відвідати містечко Сентендре, яке перенесе Тебе у час середньовіччя — вузенькі вулички, безліч сувенірних лавок, старенькі сербські церкви... ну і звичайно музей марципанів! Запрошуємо у світ нових вражень! (15 євро)

- прогулянку на кораблику по Дунаю (20 євро). Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого лишнього, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.
Ночівля на території Угорщини. 
День 3 Сніданок. 
Рекомендуємо: 
Переїзд на територію Австрії. Автобусно-пішохідна екскурсія (45 євро) у Відні - місто музики, вальсів, парків, випічки і вина. Стиль міста дуже пишний: білі коні, танцюючі під елегантну музику; багаті декорації пам'ятника імператриці Марії Терези; інтер'єри зовні строгих міських будинків; позолочена постать Іоганна Штрауса на могилі із зеленими деревами; чутлива музика Ріхарда Штрауса; геометрична мозаїка орнаментальних полотен Густава Клімта; повільна розмірена мелодія механічного годинника. Величне, привабливе і чарівне місто зачаровує своїх гостей шармом і аристократичною витонченістю. Це вальсуюче місто. Як великосвітська пані з чудовими манерами, Відень нікуди не квапиться, і буде краще, якщо, гуляючи його вулицями і милуючись палацами в стилі бароко, не будеш поспішати і Ти.

Вільний час, щоб насолодитись містом самостійно. 

Рекомендуємо: 

відвідати Скарбницю Габсбургів (20 євро), яка вражає своєю колекцією коштовностей та реліквій, які передавалися з покоління в покоління. Лише тут можна побачити на власні очі колиску сина Наполеона, найбільший смарагд у світі, єдину в світі восьмикутну корону, Чашу Грааля, яка дає безсмертя, славнозвісний Спис Долі...! Зі  Списом Долі Карл Великий не програв жодної зі своїх 47-ми битв, його також прагнув отримати Гітлер під час Другої світової війни!
відвідати Будинок Хундертвассера (5 євро) у Відні - видовище небачене. Навіть не будинок, а спектакль, розкреслений асиметричними чотирикутниками фасад, керамічна плитка, як головний елемент декору: немає двох вікон однакової форми і розміру, нерівні стіни, підлоги, що нагадують лісову стежку. І все це в обрамленні божевільно-буйної рослинності всіх відтінків зелені.

Повернення у готель.

День 4

Сніданок. Виселення з готелю. 
Рекомендуємо відвідати торговий центр "Кампона"! Тут Ти зможеш повністю поринути у світ шопінгу, а також у Тебе буде унікальна можливість побувати океанаріумі-тропікаріумі. Тебе чекають 8 величезних залів, де можна зустріти безліч представників дикої і екзотичної природи! Кожен буде мати можливість побувати в тропічних джунглях , у величезному тунелі-акваріумі, де Ти познайомишся з морськими хижаками , тисячами маленьких риб і побачиш всю красу кольорового коралового рифу! Також у тебе буде унікальна можливість познайомитися з справжнім скатом , який радо запрошує до себе всіх відвідувачів , а також дозволяє до себе доторкнутися ! (трансфер 6 євро)

Переїзд в Егер.
Рекомендуємо: оглядова екскурсія у місті Егер. Краса барочного містечка з його пам'ятниками, чистими і зеленими вуличками, добрими і усміхненими обличчями навколо звернтають Твою увагу та зачарують погляд! Саме тут у Тебе буде можливість побачити кафедральний собор Егера, будівлю Ліцею в стилі пізнього бароко, сербську православну церкву, міський театр Геза Гардони, церкву Св. Антонія Падуанського, а також ознайомитися з найвідомішою пам'яткою Егера - фортецею 13 століття з приголомшливим виглядом на місто та околиці, у якій розташувався єпископський палац з музеєм Іштвана Добо та вишуканою картинною галереєю. (5 євро)

Рекомендуємо: Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, згадане не в одній легенді. Відомі тутешні вина «Бича кров», «Егерська дівчина», «Сніжний виноград». Дегустація Егерських вин (7 євро).
Вільний час. Збір групи.

Нічний переїзд до Львова.

День 5 Прибуття до Львова орієнтовно о 09:00.

 

** - сезонна доплата - 10 євро

Вартість туру при оплаті

Дорослі

Діти до 12 років

Більше 5 тижнів до початку туру

65 євро

60 євро

Більше 3 тижнів до початку туру

75 євро

70 євро

Менше 3 тижнів до початку туру

85 євро

80 євро

У вартість туру входить:
- проїзд автобусом єврокласу;
- проживання у готелях 2-3*;
- харчування - сніданки в готелях;
- супровід керівника групи;
- оглядові екскурсії згідно програми туру;
- медична страхівка;

Додатково оплачується
- консульський збір - 35 євро 
(діти до 18 р., студенти до 21р. та пенсіонери - безкоштовно);
- візовий збір - 20 євро (при подачі в Києві, Одесі, Дніпропетровську чи Харкові)
- візова підтримка - 10 євро
- факультативні програми, вхідні квитки;
- особисті витрати;

 

Важливо:
- одномісне розміщення у готелі оплачується додатково - 40 євро!
- туристи, що подорожують самостійно - можуть бути розміщені у тримісних  номерах
- туроператор залишає за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні
- туристична фірма не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за корки на дорогах та погодні умови.
- мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб
- під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено.

Важливо! Турист повинен володіти інформацією стосовно програми туру (маршрут подорожі) та надати її при спілкуванні з працівником консульства. Незнання програми туру може стати причиною ВІДМОВИ У ВИДАЧІ ВІЗИ

Переглядів: 599 | Додав: kaztur | Рейтинг: 0.0/0
Туристична агенція "Казкова подорож" адреса: 35705, м. Здолбунів, вул. Шкільна 44 б, тел/факс (067)5966388, інфо (093) 7561700, email:ditur@ukr.net



Місто Здолбунів, Рівненської області
Туры в Египет, Турцию, ОАЭ - ТурАфиша
Активный отдых. Каталог туристических сайтов.

KazTur © 2007-2024